Lenovo Y5070 GTX 860m Oyunlarda Takılma Sorunu

mamiii

Hectopat
Katılım
5 Mayıs 2014
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar sistem bu. Laptopu alalı bir bir buçuk hafta oldu. Örneğin, GTA5'te nvidia geforce experiencenin verdiği optimize ayarlarla oynuyorum oyunun fps güzel başlıyor 50 FPS civarı fps alıyorum. 35-50 dakika sonra oyunda takılmalar, donmalar, FPS düşüşleri yaşamaya başlıyorum. Ani ani seste takılıyor. Arada bir Nvidia'nın verdiği ayarlar biraz geçiyor. Ekran kartını diye ayarları düşürdüm ama nafile sonuç yine aynı. Oyunda gidiyorsun binalar sonradan falan geliyor. Bunu assasin's creed de falan da yapıyor. Ayrıca CS:GO'da aşırı bir ping sorunu da var. Bilgisayarın genelinde bir yavaşlık seziyorum diyebilirim. İdare edilebilir olsa da oyunlarda yapması can sıkıcı oluyor çünkü oyun oynamak için aldım. Çok yüksek performans olmasa da. Bu konuda bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilirse çok sevinirim. Bilgisayarı servise göndermeli miyim? Bilmiyorum alalı 2 hafta olmamıştır.

ZD4NLz.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücü sürümü nedir? İmzamdan Aida64'ü indirerek oyunda sıcaklıkları kontrol eder misiniz? Oyunlar orjinal mi?
 
Monster ve MSİ gibi oyun amaçlı laptoplar dışında diğer laptopların soğutma sistemleri çok iyi değildir. Bu yüzden yarım saat içinde bilgisayarınız ısındığı için performansı düşürüyor olabilir.
 
Aynı bilgisayar'ı bende kullanıyorum. Takılma sorunlarından dolayı iade işlemi istedim. Test yaptılar sorun çıkmadı. Anlık takılma CS GO da bende de oluyordu. Kendi internetim de oluyormuş. Hızlı, ping seviyesi düşük birinde denedim, sorun çıkmadı. Ama GTA 5 korsan versiyonu var. Herhangi bir takılma sorunu yok.
 
Şu an açtığım konuda da söylediğim gibi ben de bu modeli almayı düşünüyorum bu hafta. Şu ana kadar oldukça olumlu yorumlar duydum ama son 2 gündür genelde olumsuz eleştiri alıyorum bu model hakkında.
 
aida64 ü kullanmayı bilmiyordum ama programı çalıştırıp oyuna girmeye çalıştım bilgisayar aşırı seviyede kastı ve ısınmaya fanı fullemeye başladı birden alamadım yani ısı değerini ne yapmalıyım arkadaşlar servis göndermeli miyim ?
 
doğru yerden mi yapıyorum
111.jpg


Şuan oyun açık ve söylediğim takılmaları ve şehrin geç gelme sorununu yapıyor değerler bu

123123123.jpg
 
Programı yanlış kullanmışsınız. Siz bilgisayarı son yükte zorlama aracını kullanmışsınız. Birde oyuna girince kasması çok normal. Algılayıcı kısmından kontrol edebilirsiniz, sıcaklık değerlerini.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı