Asus R9 270 Overclock

Ömer Kaharaman

Hectopat
Katılım
18 Haziran 2015
Mesajlar
118
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar ben 2 hafta önce asus r9 270 aldım. Vatan bilgisayardan . Adam dedi bana powerınız kaç watt dedi bende 500 watt dedim adam dediki çaıştırır ama tam performans vermez dedi . Ben genede aldım.

Benim işlemcim: Amd athlon II x2 245 processer
Ekran kartı : Asus r9 270
RAM: 8gb 1600mhz
Power: Thermaltake TT-500AL1NC 3 yıl önce aldım.
Anakart: Asus M5A78-LMLX3 1 ay önce aldım.

Gta 5 in orjinalini aldım. 25 fps 1920x1080 p de high ayarlarda veriyor işin garip kısmı ultraya da alsam hala aynı fps yi veriyor . Gta 5i optimizede ettim neden böyle anlamıyorum nenden lütfen cevaplar mısnız? (ben işlemci veya power dan şüphe edyorum çünkü. İşlemcim çok kötü) Bide ekran kartımı nasıl Overclock yaparım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci limitlisiniz . Ultra ile high ayarlarda fps farkı olmuyorsa işlemciniz yeterli gücü sağlayamıyordur . Msi Afterburner ile darboğaza bakın , işlemci %100 ve ekran kartı %60 - 70 kullanımda ise darboğaz oluşuyordur . İşlemcinizi değiştirme şansınız yoksa overclock edebilirsiniz. Ekran kartına overclock yapmayın . Bilinçsiz yaparsanız kartı yakabilirsiniz , işlemcilerden daha hassaslardır .
Asus gpu tweak indir core clock ve memory clock u arttir yeter
Siz de yanlış bilgilendirme yapmayın . Sorun darboğaz , Siz ekran kartının hızını arttırmaya çalışıyorsunuz . Power iyi , o sisteme fazlasıyla yetecektir . Dediğim gibi sorunun asıl sebebi işlemcidir. Zaten günümüz oyunlarında yetersiz kalabilecek bir işlemci .
 
Msi Afterburnerı indirdim. İşlemci %100 ekran kartı ise %64 bende işlemciden şüpheleniyodum çok sağol yardım ettiğin için. Yeni bir işlemci alacağım ve fiyat aralığı 200 ile 370 tl arası tavsiye edebilir misiniz ? Gta 5i kastırmıyacak bide eğer stok fan yetmezse bi tanede soğutucu önerir misiniz ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı