Kızın bana aşık olup olmamasıyla ilgili şüpheliyim

burasıbabooo

Picopat
Katılım
9 Nisan 2021
Mesajlar
371
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, okul başladığında sınıfımıza yeni bir kız geldi. 2-3 hafta merhaba naber muhabbetimiz bile olmadı ama 2 haftadır çok sami miyiz? Bizim sınıfta bir çocuk bu kıza taciz gibi bir şey yapmış tabiri caizse. Gözüyle, sözleriyle vs. taciz ediyordu. Bende 2 gün önce bunu tüm sınıf arkadaşlarıma anlattım. Sonra bende yaptıklarını tek tek anlattım, sonra sınıfta kavga çıktı bana bağırmaya başladı bende bağırınca yumruk atmaya çalıştı. Ben tuttum kolundan sonra 2-3 arkadaşım kolunu geriye aldı birisi atladı sırtına boyun kilidine aldı bende patlattım bir tane suratına sonra da hoca geldi. Kız da bana Instagram'dan yazmış iyi ki bu sınıfa gelmişim beni koruyup kolluyorsunuz gibisinden. Dün de beden dersinde yanımdan ayrılmıyordu ve 2. ders sınıfa çıktık ikimiz. Bana sarılmaya falan çalıştı ve dün okuldan sonra Instagram'dan seninle sevgili olduğumuzu falan düşünsene dedi bende X arkadaşımın suratını görmek için bile çıkma teklifi ederim gibi bir şey yazdım. Sonra da bunun ekran görüntüsünü alıp arkadaşına atmış. Arkadaşı da şey yazmış "o çocuk -da- sana aşık bence." o çocuk sana aşık deseydi tamam ama -da- eki var bende dolayısıyla bugün kıza açılırım falan diye düşündüm ama bugün merhaba bile demedi bana, önceden derste gözlerime bakardı 10 saniyeye yakın kaçırmazdı gözlerini bugün yüzüme bile bakmadı. Bende duygularının bana karşı öldüğünü falan düşündüm ne yapsam bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
 
22 yaşındayım, herkesin o söylediği kaçan kovalanır taktiği vardır onu denedim ve işe yaradı. Yüzüne bakmadımı üstüne düşme sende pas verme sana döner, şu an seni değil ilgini seviyor seni sevmesi için sen kaç o kovalasın.
 
Hocam kız gelirse kendi gelir. Siz ilerlemeye çalışmayın. Bariz bir yaklaşma olduğuna %100 kanaat getirdiyseniz sizde ona karşı ilerleyebilirsiniz. Daha sağlıklı olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı