Rust Adlı Oyunda Haksız Yere VAC Ban

Shao Kahn

Hectopat
Katılım
1 Temmuz 2015
Mesajlar
166
Yer
İstanbul/Bahçelievler
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Dövüşçü :D
Herkese merhaba, konuyu buraya açtım ama en uygun burayı gördüm. Arkadaşlar ben yaklaşık 1-2 hafta önce arkadaşıma Steam'den Rust adlı oyunu ikimize aldım. Dün arkadaşımla oynarken arkadaşım birden oyundan çıktı. VAC ban yemiş (Valve Anti Cheat System) uzatmasından da anlaşılabileceği gibi Valve anti hile sistemi. Tamam hile yapsa, en azından girdiğimiz serverın kurallarını çiğnese anlarımda arkadaşım yanımdaydı serverın kurallarını dahi okumuştuk hiç hile falan kullanmadı arkadaşım. Benim buraya bu konuyu açmamın sebebi neden sizce arkadaşım haksız yere ban yedi ? Ne kadar Steam Supporta mail atsamda nafile. Steam bakmıyor ilgilenmiyor bile. İnternetten araştırdığımda ingilizce sitelerde VAC banı kaldırmaya yönelik bir sürü video vardı denemediğim kalmadı. Sizce bu VAC ban kaldırılabilir mi ? Benim arkadaşım gibi haksız yere VAC ban yemiş biri hiç düzeltebildi mi ? Steam de ben düzelttim bana ulaş diyenler var ama ulaşmaya ne kadar çalışsam engelliyorlar. Eğer çözen biri bana gösterebilirse çok minnetar kalırım ona.

Şimdiden teşekkürler...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İletişime geçtikten sonra 1 hafta gibi bür süre beklemeinz gerekiyor. Malum, sizin gibi binlerce insan Mail atıyor.
 
İletişime geçtikten sonra 1 hafta gibi bür süre beklemeinz gerekiyor. Malum, sizin gibi binlerce insan Mail atıyor.
Doğru diyorsunuz ama sizce ilgilenirler mi, benim başka bir arkadaşımda başka bir sorun için mail atmıştı steam'e ama maalesef yanıt gelmemiş ki zaten benim attığım maile bir şey yapacaklarını sanmıyorum İnşallah yanıt gelir. Cevabınız için teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı