Donanım Haber canlı yayında sistem toplama

Rorschach159

Hectopat
Katılım
14 Mayıs 2015
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Donanım haber sistem topladılar ama 2 saatte toplayamadılar ayrıca yayın baştan sonra faildi. Bu kadar zor mu sistemi kendin toplamak?

Merak edenler için l
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Tamamını izlemedim fakat, bana biraz amatörce geldi. En azından Technopat'ın sistem toplama videolarına göre amatör. :D
 
İzlemedim, bana göre ya sen Technopat fanatiğisin ya da prim yapmaya çalışıyorsun. Alınma da, böyle konularda aklıma ilk bu geliyor. ;) :)
 
İzlemedim, bana göre ya sen Technopat fanatiğisin ya da prim yapmaya çalışıyorsun. Alınma da, böyle konularda aklıma ilk bu geliyor. ;) :)
24 yıllık hayatımda asla bu tarz şeylere fanatiklik duymadım fanboy olmadım asla bunu paylaşma amacım donanım üzerine kurulan bi sitenin telefon incelemekten düştüğü hali göstermekti. Ve bu kadar zorlanmaları kafamı karıştırdı.
 
Mesut Çevik iyidir severim. Daha önce ASUS Bilgisayarımı Ateşle yarışmasından biliyordum. Belki oruçlu oruçlu kafalarını toplayamamışlardır. Zaten hızlı montaj değil sağlamca montajlayabilmek önemli.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı