İntro Yapmak

Gokhan1903

Hectopat
Katılım
25 Mart 2015
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, burdaki videodan 1. introdaki yeri.
Gökhan PvP yazar mısınız? 3 4 haftadır uğraşıyorum ama introyu yapamadım. Allah rızası için yapana teşekkürler :)

Gökhan PvP yazcak PvP tam ortada duracak. Koskoca sitede yok mu yapacak?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yapmaya çalıştım fakat çoğu yalandan ibaret. Yapabildiğim oldu fakat çoğu tüm dosyalar RAR'ın içinden çıkmıyor. Ayrıca tüm programları yükledin mi? (Cinema 4D, Affter Effect, Sony Vegas Pro 11/12)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım alttaki template dosyasını indireceksin. Bilgisayarında hali hazırda Adobe After Efect CC programı bulunmalı. Daha sonra template dosyasını açıcaksın. Ortadaki yazıya tıklayıp aşağıda edit bölümünden "Your Name" yazısını değiştirip "Gökhan PvP" yazacaksın daha sonra renderlayacaksın. Bunu birimiz yapmaya kalksak hem AKK hem upload uzun sürer. Saygılar.
 
Sony Vegas Pro ile yapılıyor. Çok basit fakat ben de önceden yapamamıştım. Çok küçük bir düğme vardı ona tıklayınca metin bölümü açılıyordu.

Adobe After Effects'e falan gerek yok. Salt Vegas Pro ile yapabilirsin. .pro uzantılı zaten sanırım. (Video'daki Intro Template'leri.) Öyle hatırlıyorum. Adobe ile de yapılıyor fakat onların Template dosyaları farklı.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı