Deep Cool Gammaxx S40 ile ilgili fikirlerim

Buğra Görgün

Hectopat
Katılım
20 Haziran 2015
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar dün deepcool gammax s40 aldım. Öncelikle soğutması 10-15 derece düşürdü sistemimi fakat o kadar salakça bi amd montaj kiti yapmışlar ki yarım saat boyunca iki tane yeri takmak için uğraştım işlemcimin üstü çizildi. AMD olarak alacak arkadaşlar için soğutması on numara fakat montaja uğraşmanız gerekecek.
 
OC var mı ? Sessizlik konusunda ne düşünüyorsunuz ? Yük altında kaç dereceyi gördünüz ?
 
Boşta 45-44 arası çalışıyor oyun test etme fırsatım olmadı. OC yapmadım. Sessizlik gerçekten mükemmel. Yük altında Battlefield Hardline Ultra ayarlarda test ediyorum biraz sonra. Prime95 testinde 62-61 arası gidiyor.

Sanırım montajda bi sıkıntı yaptım ellerim kesildi montaj yüzünden oyundan çıktıktan sonra 50 derece 53 derece bi sorun mu var yoksa soğtucunun performansı bumudur ?

Arkadaşlar lütfen yardım edin gta 5 oynarken 68 derece oluyor sizce bir sorun yok mu ? Boşta açtığımda 45 derece nerede yanlış yapmışımdır işlemci üzerinde çok az termal macun vardı kutudan termal macun çıkmadı. Soğutcunun altında termal macun var. AMD FX 8320 ye sahibim sizce normal mi ? İşlemcimin üzerinde çok küçük çizikler var ondan olabilir mi ?
 
GTA 5 oynarken 68 derece o sogutucu için normal değil. Bence montajda bir sıkıntı var. Yüksek ihtimal söylediğiniz gibi termal macunda problem yaşadınız. Bence montajı tekrarlayın. Dogru düzgün bir termal macun satın alın. Hem işlemcinin yüzeyini hemde sogutucunun yüzeyini temizleyin. Satın aldıgınız macunu çok ince bir tabaka halinde işlemcinin heryerine yayın. Çok ince olacak dikkat edin. Sogutucuya hiç sürmeyin. Direk oturttun üzerine. Montaj yaparken çok fazla saga sola kaydırırsanız macun kaybolur gider.
 
Prıme95 ile test ettiğinizde 52 dereceyi geçmiyor mu ? Genelde en dogru ölçümü AIDA64 verir. Fakat olabilir tabi dediğiniz.
 
O halde mükemmel. O sogutucu 50 derecede o işlemciyi tutabiliyorsa gerçekten çok güzel. Ciddi OC potansiyeliniz dogdu şuan. 65 dereceye kadar voltaj atışı serbest. :LOL:
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı