PS4 için hikaye uzun oyun tavsiyesi

  • Konuyu başlatan Shura
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 17B
S

Shura

Ziyaretçi
İyi forumlar. 3-4 gün önce PS4 aldım. Yanında Batman vardı. Oyunu hiç sevmedim. Yarın daha önce PS3 de oynamış olduğum GTA V'i PS4 için almaya gideceğim. 20 liraya sıfır GTA V ile takas edeceğim. Aklımda almak istediğim başka oyunlarda var.
The order 1886
Drive club
The Last Of Us
Daha çok Exculusive oyun istiyorum ama hikaye ve oynanışı uzun olsun istiyorum. PS4 oyun tavsiylerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ps4 exclusive olarak sana Bloodborne'ü öneririm.(Yukarıda yazdıklarının dışında) The Witcher 3 Gta 5'in hikayesinin 2-3 katı kadar daha uzun. The Witcher 3 gibi RPG oyunlarına ligin varsa The Witcher 3'de çok güzel seçim olur. Yukarıda saydıklarının dışında Bloodborne ve The Witcher 3'ü şiddetle almanı tavsiye ederim.
 
The Order alabilirsin gerçekten kaliteli bir yapım fakat sadece hikaye oyunu onun dışında pekde oyalamaz seni açıkçası o yüzden Open World veya RPG oyunlarına yönelin yani GTA V, Witcher 3, Batman Arkham Knight gibi oyunlara yönelin Exclusive istiyorsan The Last of US: Remastered da tercih edebilirsin.
 
The order da hevesim vardı. Oynıyım dedim. Aldım.
image.jpg
Bunfan önceki başlık buydu çok mu alakasız olmuşta ceza yedim.
 
Aksini mi iddia ettim ki ben siz burda laf koyar gibi konuşuyorsunuz.
Tamam işte mantığı yok almanın. Siz oynanış süresinden bahsetmemişsiniz ben onu da ekledim.

@Silinen üye Keşke almasaydınız. Oyunu oynamış biri olarak verdiğim paraya pişman oldum açıkçası. Oyun 5 saat ve oyunun sonu gelmiyor. Oyun sonunda baş düşman kim veya onu yakalayabiliyor muyuz öğrenmeniz imkansız. Çünkü bunu yapan adamlar oyunun yarısına tam oyun parası biçmişler. Diğer yarısına da bir tam oyun parası ödemeniz gerekiyor. Ayrıca sinematik oyunları sevmiyorsanız benim gibi hiç hoşunuza gitmeyecek. Grafikleri inanılmaz güzel ama sırf PC ci kafasıyla yürümüyorsanız grafik için alınmaz.
 
Witcher 3 veya GTA V ikisinden birini tercih edin ikiside sonuna kadar özgürlük ve detay sunuyor hangi tarz seviyorsanız onu alın RPG seviyorsanız Witcher 3 tercih edin. GTA'daki Heistler Online'ı falan daha uzun oyalayacaktır tahminen ben GTA V'i oynamamış olsam direk onu alırdım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı