MSI GE60 vs Asus N550JK

Moster bilgisiyarlarda isletim istemi olmadigindan tercih etmiyoruz. Başka önsri veya bu iki bilgisauardan hangisini onerirsin?
 
İşletim sistemi olmadığı için güzelim notebooktan vazgeçilir mi? Ucuz yollardan temin edebiliyorsun da işletim sistemini. GTX 850M ile 1080p'de çok bir performans bekleme.
 
İkisi arasında MSI daha iyi bir tercih olur. Asus gddr3 bellekler ekran kartı kullanırken MSI gddr5 bellekleri kullanıyor. Gb farkına da takılmaya gerek yok.
 
MSI veya Monster alınız. Çünkü soğutma sistemleri daha iyi olacaktır (çift fan, geniş geniş)
Her ne kadar Asus çok iyi ve kaliteli bir marka olsa da, ileri seviye laptop'larda tasarım yüzünden bir tık geride kalacak performans açısından.
 
Yalnız arkadaşlar başlık düzenlendiğinden sizin biliginiz olmadı ancak mimarlık öğrencisi için laptop. Ondada aynı görüşleriniz geçerli mi? Amaç oyun değil yani.
 
Vatan mecburi değil tabiiki. GE70 linkini de buradan atabilir misin? Zaten Vatan'ın daha pahalıya satmasının nedeni de işletim sistemi koyması. :D
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı