10-12 bin TL Gaming laptop önerisi

  • Konuyu başlatan CSS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 2B

CSS

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2020
Mesajlar
351
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bütçem bu kadar. Monster'ın şu laptopunu buldum fakat bütün önerilere açığım. Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.

 
Monster kaliteli mi? Ciddi misin sen? Her konuda da belirttiğim gibi 9 10 tane arkadaşımda var yanmaktan tut bir sürü sorun oldu sakın Monster almayın.
 
Monster kaliteli mi? Ciddi misin sen? Her konuda da belirttiğim gibi 9 10 tane arkadaşımda var yanmaktan tut bir sürü sorun oldu sakın Monster almayın.

Hocam bakın Clevo kasa olan modeller sorunlu MSI ve tonfang olanlar sorunsuz @Radeon RX 5500M hocamda da var 11.4 veya 11.5 tonfang ve MSI kasa olanlar kaliteli hepsi değil.
 
Son düzenleme:
Asus rog strix serilerini bakabilirsiniz.
Teşekkürler.

Öneriniz nedir?
Hocam bakın Clevo kasa olan modeller sorunlu MSI ve tonfang olanlar sorunsuz @Radeon RX 5500M hocam dada var 11.4 veya 11.5 tonfang ve MSI kasa olanlar kaliteli hepsi değil.
Ya arkadaşımda var msi kasa yandı diyorum anlamıyor musun?
Clevo kasa olan da var arkadaşlarımdan abra a7 var mesela kuzenimde işlemcisi yandı v25.1 modeli olan arkadaşımın ekran kartı yandı
 
ASUS ROG STRIX serilerini bakabilirsiniz.

Ya arkadaşımda var MSI kasa yandı diyorum anlamıyor musun?
Clevo kasa olan da var arkadaşlarımdan Abra A7 var mesela kuzenimde işlemcisi yandı 25.1 model olan arkadaşımın ekran kartı yandı.

Peki onun markayla alakası ne v25.1 direk MSI GP76 kasası sadece Monster logo var üstünde yani onun markayla alakası yok.
 

Geri
Yukarı