Programlar kendi kendine kapanıyor

xEmptyL

Decapat
Katılım
22 Ağustos 2021
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar, dün akşam garip bir sorunla karşılaştım. Bazı programları açtıktan hemen sonra yanıt vermiyor ve kendi kendine kapanıyor. Şimdiye kadar bu sorunu gözlemlediğim programlar: Spotify, metin belgesi (yeni açtığım metin belgesi ve eskiden açtıklarımda dahil hepsi), DDU, Soundpad. Başka programlarda varsa bilmiyorum şu an fark ettiklerim bunlar. Sizce sebebi ne olabilir?
 
Windows 10 uygulamalarıın kendi kendine kapanması genelde ekran kartı sürücüsü güncel değilse, hata içeriyorsa olur. CTRL + SHIFT + ESC tuşlarına bas. Bazen bu durum Window 10 belleği yetersiz kaldığında ortaya çıkar ve Windows 10 uygulamaları otomatik olarak kapatır.
 
Kapandığında herhangi bir hata veriyor mu? Görev Yöneticisi'nden kontrol ettiğinizde arka planda çalışıyorlar mı yoksa komple mi kapanıyor? @Ekmek Arası Çitoz arkadaşın dediği işlemi deneyin daha sonra bir virüs taraması yapın derim.

Hayır Herhangi bir hata vermiyor ya direk kapanıyor ya da işlemi sonlanır ve iptal seçeneği çıkıyor.
Görev Yöneticisine baktığım zaman direk kapanmış gözüküyor. Arkadaşın dediğini ve virüs taramasını yaptım bir sıkıntı yok gibi duruyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı