Hocanın yanında küfür ettim

Merhaba arkadaşlar liseye yeni başladım 9. sınıf öğrencisiyim bugün hoca akıllı tahtada yazı yazdırıyordu. Ben de yazıyı büyütmek için tahtaya kalktım büyütmeye çalıştım ve büyümeyince bir küfür ağzımdan kaçtı. Bir anda hocada yanımda oturuyordu ve kalktı bir anda ayağa. "Ne diyorsun lan?" diye üstüme yürüdü. Hocadan bayağı özür diledim anamın babamın mesleğini falan sordu kusura bakmayın falan diye biraz yalvardım. Bütün sınıfın da velileriyle telefonda görüşmeyi planlıyor o dersten beri kalbim küt küt atıyor ve stresten duramıyorum. Sizce ne olabilir anneme babama söylemesinden korkuyorum.

Aşırı kızsaydı müdürün yanına gönderirdi, ucuz yırtmışsın.
 
Hiç unutmam ortaokulda zevkine yerde bulduğum kalemi camdan aşağı atmıştım. Hocanın kafasına gelmiş (en korkunç hocalardandı.). Sonra camdan aşağıya baktım hoca gel gel yaptı. İndim aşağıya dedi sen mi attın bende ben atmadım dedim. Ama ben korkudan nasıl yeminler ediyorum falan sonra tüm sınıfı aşağıya çağırdı birisi o yaptı diye söyledi. Hoca çok kızmıştı ağlaya ağlaya kağıda hatamı anlatan bir not yazdırmıştı. Sonra sana disiplin cezası verilecek falan dedi. 1 hafta korktum ama hoca bir şey yapmadı çağırmadı da.
 
Korkutmak için söylüyorlar kız arkadaşım var sınıflarda durmak normalde yasak hoca geldi dışarı çıkın vs gibi laflar etti üstünede sarmaş dolaşsınız dedi tam dışarı çıkarken disiğlin kurulunu toplamak lazım bu böyle olmaz fln dediler 1 aydır toplanan birşey yok.
 
Bende böyle bir durum yaşamıştım hoca annemin babamın mesleğini sordu bende afallasın diye babam milletvekili, annem avukat dedim tamam dedi derse devam etti 🤠.
 
Hocanın yanında etmemeye çalışın. Fakat sizin hoca biraz abartmış. Küfür edebilirsin fakat başkalarının yanında etmek onları rahatsız edebilir. Bir şey yapacağını sanmam.
 
Uzun yıllar önce ilkokuldayken sınıf arkadaşım hocanın anasına sövmüştü, hocanın onu kulaklarından havaya kaldırışı hala gözlerimin önüne gelir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı