Norveç'te yaşama hayali

Ben hayatimin 12 yilini, istedigim heryerde yasayabilmek icin verdim. Ama o da ancak bir sans sayesinde gerceklesebildi. O yuzden Green Card cekilisine katil, Amerika'ya git, vatandas ol. Sonra dunyanin butun kapilari sana acilacaktir ;)
 
Ben hayatimin 12 yilini, istedigim her yerde yasayabilmek için verdim. Ama o da ancak bir sans sayesinde gerceklesebildi. O yuzden Green Card cekilisine katil, Amerika'ya git, vatandas ol. Sonra dunyanin butun kapilari sana acilacaktir ;)

Hocam bilgili olduğunuz için sormak istedim.
Green Card ile yeşil pasaport farklı şeyler mi?
İnternette bilgi bulamadım da.
@flayzeraynx
 
Hocam bilgili olduğunuz için sormak istedim.
Green Card ile yeşil pasaport farklı şeyler mi?
İnternette bilgi bulamadım da.
@flayzeraynx
Evet, Green Card Amerika'da calisma/yasama/vatandas olma hakki, Green Passport, Turkiye'nin anlasmali oldugu ulkelere vize'siz gitme hakki.
 
Merhaba, yaşım 17 gelecekteki hayalim ise Norveç gibi bir ülkede yaşamak. Şu an tek hayat amacım Yurtdışına gidip huzurlu bir şekilde yaşamaya bürünmüş durumda. Elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. İngilizcemi geliştirmeye her gün çalışıyorum. Çok zengin bir ailenin çocuğu değilim ama yazılım öğrenmeye çalışıyorum işime yarar diye. (İşimi kolaylaştırabilecek yazılım dilleri önerebilirsiniz iş bulmak için) Yapacağınız yorumlar çok değerli, şimdiden teşekkürler.
Finlandiya gidebilirsin, C++ öğren işine yarar.
 

Geri
Yukarı