LG G2 vs Xperia M4

  • Konuyu başlatan Slayer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2B
S

Slayer

Ziyaretçi
Arkadaşlar 1100 TL'ye kadar fiyat limitim vardı ve iki iyi telefon buldum. Biri LG G2 32 GB diğeri XperiaM4 aqua kağıt uzerinde LG G2 kesinlikle iyi görünse de eski bir telefon olduğu icin alinabilirligini merak ediyorum. Ve M4Aqua ile arasında kaldım normalde NFS Most Wanted ve dream league ve bunlar dışında az yer kaplayan 3 4 basit oyun oynuyorum. Ve sosyal ağlarda çok takılıyorum ve fotoğraf cekmeyi severim. Bu iki telefondan hangisini secersiniz ve başka öneriniz var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
LG G2'nin eski göründüğüne bakma. İlk çıktığında neyse hâlâ öyle. Teknolojinin gereksiz yükselişine tepki olarak üretilmiş sanki. Çok fotoğraf çekiyorsan LG G2'nin gece çekimleri kötüdür, ön kamerası da kötüdür. Kamera senin için çok çok önemliyse Lenovo Vibe X2 ya da Asus Zenfone 2 gibi cihazlara da bakabilirsin. Aslında bu fiyat aralığında hemen hemen hepsi aynı kameralara sahip tek gelişen ön kamera oldu diğer cihazlarda. Selfie çekmeyi seviyorsan LG G2 yerine ön kamerası 5MP ve üstü cihazlara bakarsın. Ama Xperia M4 Aqua modeline bakma. Bunun yanında kamerası iyi olan Lenovo S90 var bir de. Önde de flaşı var hem.
 
Yaklaşık 8 aydır LG G2 kullanıyorum ve bu ikisi arasından kesinlikle G2 derim. Büyük ihtimalle Lollipop 5.1.1 güncellemesi de alacak. Eğer biraz daha bütçeni aşabilirsen LG G3 32 GB al derim- yaklaşık 1400 lira.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı