2000 TL oyuncu koltuğu önerisi

Bütçe
2000

Gaviria

Decapat
Katılım
17 Ağustos 2019
Mesajlar
451
Arkadaşlar merhaba. Daha once kendime ofis koltugu almistim ama Vatan'da Rampage KL-R77 ustune oylesine oturup deneyene kadar betonun uzerinde oturdugumu fark ettim. Aşırı rahatti, cok konforluydu. Gonul ister ki direkt onu alip geceyim ama Rampage kalitesi ortada. 3 gun sorunsuzsa ileride sorun cikartacagini dusunuyorum.

Simdi, bütçe 2000 lira. XDrive'da bir suru guzel model var sancak, firtina, kasirga, gokturk vb. Gibi. Hangisi iyidir, rahattir, kullanislidir bilemiyorum. Bir yandan da cogu kisinin Hawk'i onerdigini gordum. Orada da fab4'u cok begendim ama kumas falan olmasi deri kadar rahat olmayabilir gibime geldi.

Boy 1.77 kilo 72. ne almalıyım? Kullanan, oneren arkadaşlar ve gidip deneyen arkadaslardan yardim bekliyorum.

İyi gunler.
 
Biraz daha ekle git dxracer modellerinden birini al. Dxracer optimum serisi sana uygun gibi. Fiyatı 2299 tl olarak görünüyor indirim ile.
 
Biraz daha ekle git dxracer modellerinden birini al. Dxracer optimum serisi sana uygun gibi. Fiyatı 2299 tl olarak görünüyor indirim ile.
xDrive ile ne farki var bu urunun aradaki fiyat farki acisindan soruyorum da. Deneyimleme sansiniz oldu mu daha mi rahat acaba ? O fiyata cikmisken indirimde falan Msi Mag Ch120 falan kovalamak daha mi mantikli olur ?
 
Son düzenleme:
Dxracer drifting modelini kullanıyorum ben. Üç yıldan fazla oldu alalı hala ilk aldığım gibi. Rahatlık ve sağlamlık olarak çok memnunum. YouTube bakarsan bayağı inceleme videoları var Türkçe ve yabancı kaynak olarak. Verilen parayı sonuna kadar hak eden bir ürün.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı