LG G3 VE LG G4 Telefon Seçimi Kararsızlığı

EfeK

Hectopat
Katılım
15 Nisan 2015
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Uzun zamandan beri hem telefon hem de direksiyon seti alasım var. Ailem bana iki seçenek sundu. Ya LG G4 alacaklar ya da LG G3 ve Logitech Driving Force GT. Benim için telefonda öncelik kamera ve oyunları akıcı olarak oynayabilmek. Biliyorum LG G4'ün kamerası çok güzel fakat ben mükemmeli aramıyorum. Benim merak ettiğim LG G4 ile LG G3 arasında kamera ve oyun performansı açısından dağlar kadar fark olup olmadığı. Eğer Çok fazla fark yoksa 2. seçeneği seçeceğim. Sizce ne yapmalıyım?
 
LG G4 yeni teknolojileri barındıran çok iyi bir telefon öte yandan ise G3 o kadar kötü bir telefon değil sizin istediklerinizi karşılayabilecek bir telefon. G4'de alabilirsin ancak direksiyon setini'de istiyor isen G3 ve direksiyon seti iyi bir tercih olabilir.
 
LG G3 kullanıcısıyım tavsiye etmiyorum kardeşim çok ama çok ısınma var eli rahatsız edecek kadar ısınıyor ve performansı düşüyor. LG G4 al pişman olmassın eğer ios kullanabilirim dersen iphone 6 alabilirsin ama G3 den uzak dur. Ayrıca direksiyon setini o kadar kullanacağını sanmıyorum hevesin geçince bir kenara bırakıyorsun klavye ya da mouse değil ki sürekli kullanasın.
 
G3' de işinizi görecektir fakat direksiyon seti için G4' den vazgeçmek mantıklı gelmiyor. Direksiyon seti simülasyonlar için güzel fakat arkadaşın da dediği gibi hevesin geçince bir kenara bırakırsın. Tavsiyem G4 almandan yana direksiyon seti için de o kadar para vermene gerek yok bence ucuz bir direksiyon seti ile simülasyon oyunlarının tadını çıkarabilirsin.
 
LG G4 almanı öneririm. LG G4 kamerası çok iyi. Direksiyon setini daha sonra kendin alabilirsin. Ve direksiyon seti bir süreden sonra sıkmaya başlayabilir.
 
Tabikide G4. Bende G4 kullanıyorum ve çok memnunum. @Murat Can Güzel'in dediği gibi G3 çok ısınıyor. Direksiyon setini boşver. G4 al sadece. Hem daha uygun fiyatlı direksiyon seti alabilirsin. 3-5 oyun sonra sıkılıp hevesin kaçıcak zaten. Ama telefon her an elinin altında olacak. Yani G4.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı