HD6870 ve FX6100 Tabanlı PC Toplama

@Asım Demir Bey'in topladığı sistem sizin sistemin 3 katı hatta daha fazlası olabilir. Büyük kazık yemişsin, ben olsam şu an hakkımı aramaya giderdim. Her zaman korkaklar kaybeder biraz cesur ol. Hadi bir kişi kazık yedin dese neyse ama tüm herkes bunu diyorsa bu işte bir şey vardır. Babanla konuş paranı geri al.
 
Aradım konuştum. Bana ilk önce bu sistemi toplayacağını söylemişti fakat almaya gittiğinde dolar yüzünden fark olmuş o yüzden ilk dediği sistemi toplamış. Telefonda 600-700 TL fark oldu o yüzden parçaları değiştim dedi ama ben eminim bilgisayarı ilk aldığımızda bana Dolar yüzünden 72 TL fark oldu 1 2 parça değiştim ama merak etme aynı performansı alacaksın demişti bende tamam Abi demiştim. (Ceza puanı yüzünden cevap veremedim) Babam yurt dışında çalışıyor o yüzden babamla konuşmadı toplayan abi.

Kesin bir şey demek istemiyorum ama monitör pahalı bir monitöre benziyor. Yurt dışında 260 dolar falan.
Monitörün arkasına baktım S22D300HY yazıyor Türkiye'den 400 TL'ye alınabilir.

Bilgisayar.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GTX960 alırken dolar farkı yok mu? Biz 1.5 TL'den mi hesaplayıp alıyoruz bu parçaları. Mod'um attığı sistem güzel. Bana da bakkal diye tabir ettiğimiz bu adamlar toplamıştı bilgisayarımı. AMD A10 5800k APU koymuş. Yanında 4 GB 1333MHz RAM koymuş. Gitmiş bir de GT420 koymuş 2 GB diyor. Benden habersiz toplatmış babam. Gittim adamla konuştum. Aaa o işlemcinin içinde ekran kartı mı vardı diyor. 5 sene oyun oynatır diyor. Halbuki bu senenin oyunlarını açmıyor. Git yüzüne vur. Utanmayacaksın. Ben 16 yaşındayım. Bunları söylediğim adam 40 yaşındaydı. Öyle yüzüne vurunca susup kalıyorlar. Gidip bir de bu daha performanslı ayağına yatmasın. İnternette testler var. Bak bakalım i5 4460 ve FX 6100 arasındaki farka. Bak bakalım HD6870 ile GTX960 arasındaki farka. Neyse sakinim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı