Erdoğan'dan Suriyelilere ev müjdesi!

Yanlış bilgi
Moderasyon notu: Yanlış bilgi olan kısım, üstü çizili olan kısımdır. Bu uyarının, paylaşılan haberle bir ilgisi bulunmamaktadır.

36FCDE3F-DB0E-453D-AD6B-11481CB5C339.jpeg


Erdoğan: ‘Bu göçleri aynen kabulleniyoruz. Bir taraftan biliyorsunuz briket evler yaparak o briket evlerde de onlara çadırlarda falan değil, o briket evlerde onları ağırlamayı da ayrıca bir görev telakki ettik. Şu an itibarıyla 60 bini aşkın briket evi bitirdik, hedefimiz bunu 100 binin üzerine çıkarmak.'
Kaynak

A71EA68C-B484-464D-95A7-3088D730F87D.jpeg


Vergilerimiz surilere harcansın bakalım🥰 Hani bir telefon, bir araba ve bir televizyon vs. alınca bir tane de devlete alıyoruz ya, o paralarla yapılıyor işte bu evler hep.
Moderasyon notu: Harcanan parayı vergiler değil Almanya devleti hibe etmiştir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Akp hariç her hangi biri! Erdoğan devam ederse 10 yıl dediğin şey asıra dönüşecek!

"Zararın neresinden dönersen kârdır" sözü boşuna kullanılmıyor.
Ne yani umarım Akp yerine HDP ye ver daha iyidir diyenlerden değilsindir. Akp ve Hdp hariç dersen daha iyi olacaktır. Aynı zamanda HDP ye terör örgütünün siyasi ayağı diyemeyene de ben oy vermem.
 
Son düzenleme:
Aynı zamanda HDP ye terör örgütünün siyasi ayağı diyemeyene de ben oy vermem.
Madem hdp pkk terör örgütü neden yıllardır içimizde? Neden hala o türkiye büyük millet meclisi salonda oturuyorlar? Madem ülkede pkkya karşısız hdpde pkk demek neden hala tutuyoruz içimizde? Hadi gel kapatalım? Toptan silelim hepsini? Var mısın?

AKP'ye hiç oy vermesim diye pkklı oldum. Ayyaş oldum, çapulcu oldum. Müslümanlıktan çıktım. Türk vatandaşlığından sayılmadım. Daha sayayım mı? Bunlar sadece akpye oy vermedim diye oluyor.

Kimse kusura bakmasın hdpninde pkk olduğundan şüpeliyim.
 
Madem hdp pkk terör örgütü neden yıllardır içimizde? Neden hala o Türkiye büyük millet meclisi salonda oturuyorlar? Madem ülkede pkkya karşısız hdpde pkk demek neden hala tutuyoruz içimizde? Hadi gel kapatalım? Toptan silelim hepsini? Var mısın?

Akp'ye hiç oy vermesim diye pkklı oldum. Ayyaş oldum, çapulcu oldum. Müslümanlıktan çıktım. Türk vatandaşlığından sayılmadım. Daha sayayım mı? Bunlar sadece akpye oy vermedim diye oluyor.

Kimse kusura bakmasın hdpninde pkk olduğundan şüpeliyim.

Çünkü ak parti Hdp'den prim kasıyor ve kapatmıyorlar tek prim kaynakları çünkü. Ben her zaman hdp yi silmeye varım ama benim ya da senin demenle olmuyor maalesef. Hdp benim için terör partisidir yani teröristten farkı yoktur ki kendileri her gün yaptığı açıklamalarla bunları kanıtlıyorlar. Atatürk'ün ne şartlarda kurduğu meclisin içerisinde terör destekçilerinin oturması beni de rahatsız ediyor.
 

Geri
Yukarı