FIFA 22 Kariyer Modu Oyuncu Önerileri

Başlıkta belirttiğim gibi FIFA 22 için genç potansiyeli yüksek veya yaşlı ama güçlü min. 2 sezon götürecek oyuncu önerileriniz varsa yazar mısınız? Genellikle güçsüz takımlarla kariyer yapıyorum (Adana Demir Spor, Konyaspor, Rennes, Montepellier, Brentford vs.). Bütçe olarak bu takımların seviyesinde oyuncular önerirseniz sevinirim.
Kamil Jóźwiak, James Forrest, Alexandro Bernabei, Ryan Kent (Kent'in maliyeti biraz yüksek ama mutlaka almanı öneririm)
 
forvete moukoko dortmunttan,
orta saha xavi simons, arda güler potansiyali 85 felan 120 milyona kadar çıkıyor. Ve lavia diye oyuncu var defansif orta saha.
Defansta bella kotchap, stergiou,
bekler luca netz ile rensch,
kaleci vandevoordt.
Hepsi inanılmaz gelişiyor.
Kanatlarda da telles magno ile cherki olabilir.
 
Leverkusen'de oynayan Paulinho, Charles De Ketelaere, Tyler Roberts, Jack Lahne.

Lahne'nin potansiyelini 21'de çok düşürdüler ama hâlâ hızlı ve genç olması sebebiyle alınabilir. Maçın ikinci yarısında kilidi çözebilecek bir oyuncu.

Konuyla alakasız ama Vettelci görünce dayanamadım yazayım dedim. İyi günler Vetteldaş.
 
Zümrüt Gençlik kulübünü oyunun içerisinde yer alan bir seçenek ile mi dahil ettiniz?

Kariyer moduna başlarken oyun içinde var olan kulüplerden mi yoksa kendi oluşturacağın yeni bir kulüple mi yapmak istersin diye iki seçenek var. Arkadaş kendi kulübünü oluştura basmış kulübün ismini, logusunu, formasını vs. ayarlamış. Tüm bu ayarlardan sonra hangi ligde oynaycağına karar veriyorsun ve oynayacağın ligden hangi takımın yerine ekleyeceğini de seçtikten sonra oynayabiliyorsun.
 

Geri
Yukarı