Askerden nasıl kurtulurum?

Haklısın. Paspas nasıl yapılır, patates nasıl soyulur. Önemli şeyler bunlar.
Şınav nasıl çekilir, disiplin, silah kullanma hani belki nizami barfiks basıl çekilir. Vatana herhangi bir saldırı olduğunda aldığın eğitim ile cepheye gitmek falan önemsiz boş beleş iş zaten.
 
Evet, askere gitmeyi istemiyorum. Sebebi ise 6 ay boyunca abuk sabuk iş yapılan bir yer olarak görmemdir. Otoriter bir kurumda paspas çekerek, her sabah bir şey olmadan içtimaya geçerek, patates soyarak ve nöbet tuttuğunuz gecenin ertesi sabahı 3 saatlik uyku ile 6 ayımı geçirmek istemiyorum, 1 ay bedelli yapacak param da yok. Şu an lisans öğrencisiyim, bilgisayar mühendisliği 2. sınıftayım. Okul 2027'ye kadar oto tecil ettirmiş bir durumda o zamana kadar vaktim var. Nasıl askere gitmeyebilirim? Çürük falan alamam birkaç ufak tefek sağlık sorunum dışında eksiğim yok.

Not: Pembe tezkere al diyerek akıl dolu bu mizahı yapmayın.
bacağını kır tek yöntem bu sanırım bi sağlık problemin yoksa veya belli bi kilonun üstüne çıkman lazım ama onunda çok kötü sonları olur.
 
abi bedelli yapsa adam o zamana kadar kaç bin TL olur zaten çok artıyor fiyatı şuan 43 bin TL 2027 ye kadar bilmem kaç bin olur bence uniyi dondur kredi çek şimdi git sonra ödersin
 
Yukarıda arkadaşın dediği gibi 5 yıl gibi bir süren var para biriktirip bedelli olur. Öteki türlü Kronik bir rahatsızlığın yoksa el mahkum gideceksin.
 
Para birktirmekten başka çaresi yok. Kanunlarda neyse o.
B4TL1rgIgAAK38_.jpg

:D
Güncel fiyatı arttı sanırım.
 

Geri
Yukarı