8 GB USB belleğe 10.10.4 RAW dosyası sığmıyor

shanoglu60

Kilopat
Katılım
7 Mart 2014
Mesajlar
902
Makaleler
2
Çözümler
1
Yer
Tarsus
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Seo
Selamlar,
Kingston NTFS biçimde biçimlendirdiğim; 8 GB taşınabilir belleğe, 10.10.4 Raw dosyası sığmıyor. Başka taşınabilir bellek almadan nasıl sığdırabilirim? :(

asd.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
NTFS yapıp atmayacaksın... Transmac yada win32diskimage programlarıyla dosyayı usb'ye gömeceksin... Bu şekilde 32gb diskte olsa sığmaz sığsada kullanamazsın..
 
Bende aynı sorundan muzdaribim. Ben söylediginiz gibi TransMac RAW imajını USB diskime yazdırmak istedim ama bende de hata verdi. Sorunu çözmek için ilk önce USB diskimi fat32 biçiminde formatladım. Tekrar TransMac ve Win32 Disk Imager ile denememe rağmen yinede RAW imajını yazdıramadım. Bilgisayarımda şuan hali hazırda OS X Yosemite 10.10.4 kurulu.(App Store üzerinden orjinal .dmg dosyasını USB belleğime Clover ile yazdırdım.) Ama sizin verdiğiniz RAW imajını yazdırmam gerek. Bu yüzden size biraz daha yardım etmek amacıyla bilgisayarıma geçince hata resimlerini atacağım. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. İyi günler, iyi forumlar. :)

@Recep Baltaş @montezuma @Ali Güngör
 
Son düzenleme:
Adsız1.jpg Adsız2.jpg Adsız3.jpg


Hatalar bu şekilde. Anladığım kadarıyla RAW imajı 7.3 GB, benim USB diskim ise 7.2 GB olduğundan dolayı kurulum gerçekleşmiyor. Sorunun çozümü için aklıma RAW imajını açarak içindeki kurulum sonrası programlarını programlarını bilgisayarıma taşımak ve RAW imajından silmek. Fakat bunu nasıl yapabilirim hiç bilmiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden iyi günler, iyi forumlar. :)

@Recep Baltaş @Ali Güngör @montezuma
 
Son düzenleme:
Transmac ya da win32diskimage programlarını Yönetici olarak çalıştırınız. Sorun olmadan flash diski formatlayıp yazacaktır.
 
Resme bakmadınız mı? USB belleğimin kapasitesi 7.2 GB, RAW imajının boyutu ise 7.3 GB. Benim amacım RAW imajının EFI bölümünü mount ederek içindeki kurulum sonrası programlarını silmek. Bende bunu nasıl yapabileceğimi soruyorum.
 
Ben laptop kullanmıyorum. Sizden istediğim sadece RAW imajının EFI bölümünü nasıl mount edebileceğimi öğrenmek. Ama ilginiz için teşekkürler. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı