Mücadelenin sonucu: Fenerbahçe 2 - Royal Antwerp 2

Deniz Eymen Yaz

Hectopat
Katılım
18 Haziran 2021
Mesajlar
1.235
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fenerbahçe maalesef berabere kaldı. Mücadelenin sonlarına doğru bazı fırsatlar var onlar girseydi farklı olurdu. Valencia penaltıda panenkayı atsaydı yine farklı olabilirdi. Ama canımız sağ olsun. Sıra Galatasaray maçında. Galatasaray'a başarılar. Avrupa'da umarım tur atlarlar. Bir yandan gözüm Olympiakos-Frankfurt maçında olacak, orada Olympiakos yenebilirse veya o maç da berabere biterse yine gruptan çıkma şansımız olacak. Frankfurt yenerse yavaş yavaş umutlar azalmış olacak. Galatasaray'ın 4 puanı var. O puanı 4'e çıkarmasını bekliyorum. Galatasaray'ın Lokomotiv Moskova ile yabancı bir takım olmadığını biliyorum. Rusya'nın Zenit'ten sonraki diğer köklü takımı. Galatasaraya başarılar, Fenerbahçe'nin beraberliğini telafi eder umarım.
 
Panenka veya değil olmayacağı varmış. Yapacak bir şey yok. Maçı sadece Valencia penaltısı ile değerlendiren olursa bence hata yapar.
 
Panenka veya değil olmayacağı varmış. Yapacak bir şey yok. Maçı sadece valencia penaltısı ile değerlendiren olursa bence hata yapar.

Maçı zaten Valencia'nın penaltısıya bağlamıyorum. Maçı aslında taraftara bağlıyorum. İlla takımınıza destek olmanız için bir derbi Avrupa ligi çeyrek finali veya ligin şampiyonluk haftası olmasına gerek yok. Ki bu da bayağı önemli bir maç. 6 sene önce en kolay Kayseri maçında basbas bağıran taraftar en önemli maçların birinde türkü söylüyor. Valencia'nın penaltısına bağlamadığımı bundan önceki konuda söylemiştim. Oyuncuların temposunu düşüren, oyuncuların isteğini düşüren taraftardır.
 
Oyuncuların Avrupa ligini taktığını pek düşünmüyorum. Bizim ligdeki maçlardan eser yoktu 2. yarı.

Doğru olanı yapıyorlar zaten. 7 senedir hatta 1,5 ay sonra 8 senedir süper ligde şampiyon olamayan bir takım olduğunu biliyorlar. O yüzden Süper Lig'i daha çok önemsiyorlar. Vitor pereria demişti zaten. Doğruyu diyorlar. Fenerbahçe Avrupa'da bu gruptan çıkıp yarı final oynarsa ama şampiyon olamazsa herkes Fenerbahçe yarı final oynadı değil, 8'e çıktı der. Daha önce yarı final oynadı Fenerbahçe. O yüzden öncelik Süper Lig. Yunanistan'lı bir oyuncudan Yunan takımına karşı oynicağı tempoyla, 7 senedir şampiyon olamadığını bildiği ligde oynicağı tempo zaten aynı değil.
Lokomotiv-Galatasaray maçında ne kadar pozisyon var(!)maçta ilk yarı isabetli şut bile yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı