Ekran Kartlarının Windows 10 Desteği

CengizBal

Kilopat
Katılım
4 Aralık 2014
Mesajlar
428
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi geceler. Bunu sadece bir bilgi amaçlı soruyorum. Yani öğrenmek istediğimden dolayı. Şimdi bildiğimiz üzere Windows 10'un eli kulağında, çıktım çıkacağım diyor. Peki çıktı sıfır kurulum yaparak tertemiz Windows 10 kurduk. Ama ekran kartını indirirken Windows 10 64 bit olmadığını görüyoruz. Yeni ekran kartı alacak paramız da yok. Ne yapmalı bu vatandaşlar ? Windows 8.1 de kalmak istemiyor. Güncel kalmak istiyor.
 
Windows için yayınlanan son sürücüyü kurarsınız.
Örneğin ben zamanında Acer Aspire 5930G bilgisayara Windows 7 yüklediğmde Windows Vista için olan ekran kartı sürücüsü vardı onu kurmuştum.

Desteklenmiyorsa ve Windows'un otomatik yüklediği sürücüden memnun değilseniz yeni sürücü yayınlanana kadar Windows 10'a geçmeyebilirsiniz.
Zaten 2-3 ay içerisinde uyumlu sürücüler yayınlanmış olacaktır.
 
benim acer e1-572g var. fakat windows 8.1 bile kullanırken eger acer sitesi dışındaki amd sürücülerine güncellersem bilgisayar uyku moduna hazırda beklemeye geçmiyor.. aacer sitesindeki sürüm 13 küsur ben 14 veyaa 15 kurarsam bu sorun oluşuyor. windows 10da ise durum daha kötü amd hd8750 ekran kartım için yüklediğim hiçbir sürücü randıman vermedi. problem çıkarıyor ayar yapılmıyor oyunlar kasıyor.. çok sorunlu şuanda gerçekten beş kez farklı win10 build yükledim hepsini silip win8.1e döndüm geriç
 
O zaman uygun driver yayınlanana kadar Windows 8.1 kullanın.
Acer'ın onaylamadığı bir sürcüyü kullanmayın o bilgisayarı Acer üretti ne çalıştırabileceğini de o bilir.
Sürüm numarasının yüksek olması her zaman iyi olmayabiliyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı