Avira Antivirüs Pro 2015 Bilgisayar için yeterli midir ?

Slaqer

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2015
Mesajlar
74
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ;
Arkadaşlar bundan önce pc de Eset vardı ama hiç bir şeye yaramıyor olduğunu gördüm. Avira Antivirüs 2014 indirdim gayet kullanışlı , virüsleri direk bulan , pc yi yormayan ve pc yi açınca bekletmeden açılıyor . Yani gayet hızlı ve güvenli. Şimdi Avira Antivirüs Pro 2015 kullanıyorum. Sizce Pc için yeterli midir ?
 
Yeterli mi olduğu tartışılır ama kaliteli yazılımdır. Halen 64 bit sistemlerle tam bir uyumluluğu söz konusu değil, sezgisel tabanlı tespitleri 64 bitte yetersiz bilgin olsun. Ayrıca güvenlik duvarı da çok iyi olduğu söylenemez fakat veritabanlı aktif koruma özelliği gayet güzeldir.

Yanına tarama amaçlı yazılımlar kurup belirli aralıklarla tarama yapabilirsin.
 
@THE_MILLER Çok teşekkürler. Peki bana sistemi yormayacak Avira gibi kaliteli 64 bit ile uyumlu ve güvenlik duvarı iyi olan virüs programı önerir misiniz ?
Örnek : (Avast , Avg) veya diğerleri...
 
Dediğin gibi 64bit ile tamamen uyumlu ve güvenlik duvarı iyi olan ücretsiz bir yazılım olan Free Internet Security | Comodo Internet Security Suite 2015 kullanabilirsin. Ücretli olarak da Kaspersky Internet Security bu konuda idealdir. İkisi de firewall olarak güçlüler. Fakat Comodo Kaspersky'e göre biraz daha hafiftir.
Firewall konusunda yüksek koruma için Comodo Firewall veya Outpost Firewall PRO ile iyi bir AV kombine edilebilir.
 
Avira' yı kaldırdım ve kaspersky internet security 2015' i kurdum. Biliyorum sistemi yoracak ama olsun.
 
Bende aslında Norton security 2015 kuracaktım fakat sonra kaspersky internet security 2015 ' i kurdum. Şuan gayet güzel akıcı bir şekilde. Oyunlarda da kasma gibi problemler yok. Şuan memnunum :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı