Okul anılarınızı anlatın

7. sınıfta iken biizm arkadaşlar öğretmen masasının arkasında dolabın yanındaki HDMI, priz ve USB çıkışının (tahta için) olan yerde kabloları birbirine deydirip ana şalterleri attırıyorlardı ve akıllı tahtaların çalışmasını engelliyorlardı. Bu böyle birkaç hafta sürdü. Sonra fark ettiler tabii. Hocalar sorunca ben ve yakın bir arkadaşımın adını verip bizi suçlamışlardı. Tabii hiçbir hoca bizim yapacağımıza olanak vermedi doğal olarak. Sonra ben işten sıyrıldım ancak arkadaşım müdüre gitti. Onu da akladık ama çok sıkıntılı dönemdi.
 
Geçen hafta sınıf arkadaşımla dersten kaçıp okulun içinde gezerken müdür yardımcısı yakaladı az daha disiplin yiyorduk.
 
Kusura bakmayın ancak ne ima ettiğinizi anlamadım.
Hocam genellikle "Milli Görüş" savunan insanları görüyorum bloglarınızda, o yüzden böyle bir şey söyledim :)
Hocam genellikle "Milli Görüş" savunan insanları görüyorum bloglarınızda, o yüzden böyle bir şey söyledim :)
Örn:
 
A

Başlıkta da yazdığım gibi okul anılarımızı anlatalım ben ilkiyle başlayım.

-Ortaokuldaydık 7. sınıftı galiba hoca beni sevdiğim kızla oturtmuştu arkama da sınıfın komik çocuğu gelmişti. Öyle oturup ders işliyorduk işte. Sonra bir gün yanımdaki kız su içerken arkamdaki çocuk komik bir şey söyledi ve yanımdaki kız birden gülmeye başladı ağzında suda var tam boğazından geçerken boğazında ne varsa onla birlikte yüzüme kustu. Bayağı tam da hedef almış gibi yüzüme kusmuştu bende o olaydan mutlu oldum. Ne değişik kafa bilmiyorum ama kızın yüzüme kusup gülmesine falan mutlu olmuştum böyle bir anı. Sonra sınıfta 8. sınıfta bir tane daha biri kusmuştu erkekti oda o daha kötü direk midesini kustu ama yüzüme değil kıyafetlerime de bulaşmıştı gidip WC'de ben de kustum o kokuda.

-Diğer anım yine ortaokulda. Biz müzik dersindeydik zil çaldı çıkıyoruz ve tam karşımda arkasını dönmüş kız vardı bende geçerim ya deyip daldım. Ve kıza dönük bir şekilde geçmeye çalışıyorum. Birden kızın arkasında takıldım ve geçmeye çalışıyorum hala çok kötü bir görsel çıktı. Kız arkasını dönüp ne yapıyorsun ya deyip kızdı biraz neyse ki sınıfta bağırıp çağırmadı adımız sapık diye çıkmadı.

-Yine ortaokulda 7. sınıfta oldu bu olay. Sınıfta aşırı yaramaz biri vardı hocalar ha bire kızardı. Ben arkadaşlar ile tenefüse çıktım. Sınıfta bir şey yapmış hoca benim çantamda ne varsa sinirden yırtmış çocuğun üstüne atmış 40 tane çanta var arasından benimkini bulmuş. Benim yanıma koştu biri hoca senin çantanı çöpe attı diye. Bende gittim baktım bütün eşyalar yerde birkaç tane defterim yırtılmış. Annem hocayla konuşmuştu o zaman sonradan bana neyi yırttıysa geri vermişti bu da böyle bir anım.

Birkaç tane daha var siz anlatın lise ortaokul anılarınızı.

Aga sen nesin böyle.
Yine ilkokul 1. sınıfta bir kızı sıraya yatırıp dudaklarına yapışmıştım :D

Adının hakkını veriyorsun.
İlkokulun ilk gününde biri pantolonumu çekmişti 2 dakika çekmeye çalıştım bütün kızlar oradaydı.
Kızın biri arkadaşıma yıl başı hediyesi olarak prezervatif almıştı.

O kızın Instagram'ı var mı? Veya okulun adı? Hiç öylesine.
Boş sınıfta malum işi yaparken yakalandım.

Lisede derste masayı sonuna kadar çektim yanımda kimse yoktu malum işi yaptım hocanın yüzüne baka baka kimse fark etmedi.
 
Son düzenleme:
Okul prizine demir çubuk sokmuştuk. O sırada dersimiz boştu ve tüm okul dersteydi. Soktuktan sonra kıvılcım çıktı ve tüm akıllı tahtalar kapandı, okulun sigortası gitti vesaire. Şansa da tüm okul akıllı tahtadan ders işliyormuş. İşte bir hoca geldi, sakin iyi huylu birisi idi. Kendisi fizik hocamız olur :D Dersi boş olan tek sınıf olduğumuz için bize sert bir şekilde "siz mi attırdınız sigortaları?" dedi. Tabii kimse kimseyi ispiyonlamadı öyle gül gibi yaşayıp geçtik. Okulun 3-5 saat elektriği gelmemişti.

Yine 7. Sınıfta dersimiz boş iken nedensizce sınıfça okulda protesto yapmıştık. Tüm sınıflar derste idi ve bizde orta katta idik. Tüm okula sesimiz yankılanıyor idi. Aynı anda tüm hocalar sınıftan çıkıp bağırmasın mı, tabii ilk tüyen ben oldum. İyi ki beni görmediler. En sondan gelen zavallı şahıslar tüm azarı işitti ve adam gibi adamlar hiç kimseyi ispiyonlamadılar.
 
Bizim sınıfın penceresinin altı dolu, oradan atlayıp kaçmak mümkün. Bir arkadaşım var, her yerden çıkar böyle. Bir gün okulun kamelyasından tırmandı, oradan pencere altına. Sınıfın penceresine geldi ama pencereyi kapattık, o sıra da hoca geldi, camı bi açtı ki çocuk var. Allah'tan bir şey demedi.

Uzaktan eğitimde bir arkadaşın babası fena dövmüştü, mikrofonu da açıktı. Ama adam ne dövüyor, bir de sövüyor. En son hoca mikrofonunu kapatabildi çocuğun.

Bu sen olan bir olay daha var. Okulun konferans salonu kocaman, biz de gezintiye çıktık, dedik konferans salonuna gidelim. Gittik, dışarıya da nöbetçi diktik, nöbetçi müdür yardımcısı geliyor diye bağırdı, tek ben kaçtım. Diğerleri hiçbir şeye yaramayan o tutanağı yedi.
 

Geri
Yukarı