En yakın arkadaşlarımdan birinin sevdiğim kızla sevgili olduklarını öğrendim

Yorumları okudum da çocuk bir şeyler yaşamış ve destek amacıyla buraya gelmiş. Siz de yaptığınız yorumlara bakın gerçekten utanılacak insanlarsınız.
Kardeşim sen o kıza gerçekten aşık olduysan, 1 yıl kadar ne yaparsan yap unutamazsın. Unutmaya çalışırsan daha kötü olur, çünkü her yaptığın başka bir aktivitede onu unutmak için yapacaksın bu da otomatik olarak onu daha çok düşünmene yol açacak, sana tavsiyem şudur sadece olayları akışına bırak kendini bunları düşünmeye zorlama sakın. En iyi tedavi yöntemi zamandır.
 
Şu aşık oldugu kızı arkadasıyla görüp depresyona girenleri görünce kahkahaya bogulup onlarla dalga geçerdim.
Ama bugün okuldan donerken en yakın arkadaslarımdan birinin sevdiğim kızla sevgili olduklarını öğrendim.
Tamam, kız benim değil ama öyle görünce içim bir garip oldu eve gidene kadar gözümden yaşlar döküldü garip bir şey oldum.
Bu acıyı geçirebilme yöntemi var mı varsa yazarsanız cok sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geçmez alışırsın zamanla da sıkılıp bir şet hissetmezsin. Arkadaşın senin sevdiğini bilerekten böyle yaptıysa konuşmamanı tavsiye ederim.
 
Ergen mod Online kız için de ağlıyorsan ne diyelim yani daha.

Ahh ahh sanırım arkadaş dünyaya geldiğinde, çok büyük bir olgunluk ile geldi. Gerçekten sizin gibileri anlamıyorum. Kardeşimizin yaşı belki küçüktür, fakat akıl yaşta da değil baştadır. Kardeşim sen bunları hiç ama hiç dinleme her şey senin için güzel olur umarım.
 

Geri
Yukarı