Bu sene Beşiktaş mı, Galatasaray mı şampiyon olur?

Herhangi bir tahmininiz var mı? Beşiktaş 3 puan ve 3 averajla başladı. Fenerbahçe olur diyenler gelmesin, Fenerbahçe'nin şampiyon olma ihtimali Jeff Bezos'un parasının bitmesi ihtimalinden daha düşük. Herhangi bir tahmin istiyorum, lig yeni başladı yani.

Beşiktaş.

Galatasaray maçında hakem Galatasaray lehine çok fazla karar verdiği halde Beşiktaş karşısında duramadılar. Galatasayar ve Fenerbahçe'nin daha adamakıllı santraforları bile yok.
 
Beşiktaş.

Galatasayar ve Fenerbahçe'nin daha adamakıllı santraforları bile yok.
Beşiktaş'ın geçen sene var mıydı? Resmen son 10 maçı santraforsuz oynadılar ve şampiyon oldular. Zaten kadrosu da çok iyi değildi. Yedek bile yoktu takımda. Ama doğru bu zorlu şampiyonluk da Beşiktaş' a yakışırdı.
 
Galatasaray her sene başlarda kötü başlıyor sonra arap atı gibi açılıyor çok takılmamak lazım. Son 10 hafta kala hemen hemen belli oluyor onun için şu an Beşiktaş ya da Galatasaray demek zor.
 
Pjanić ve Josef'i olan şampiyon olur. Beşiktaş'ın tüm maçlarını izlerim genelde de kaçırmamaya özen gösteririm. İlk 15 20 dakika efsane başlıyor bizim takım maçlara ama Batshuayi'nin yakaladığı fırsatları değerlendirip, takımını rahatlatması lazım. Batshuayi kaçırınca takım da stres yapıyor gibi.

Serdar, Necip, Rıdvan ve Umut'u rotasyon yaparak bir kullansa hoca, orta saha da Josef, Pjanić ve Teixeira üçlüsü de bozulmamış olacak. Sergen hoca N'Sakala ve Welinton ısrarından vazgerse, Beşiktaş açık ara farkla şampiyon olur.
 
Bir övündükleri sahanızda kupa kaldırdık. Zaten şampiyonluk haftası ve 6 maçlık periyotta son haftada şampiyon olmuşsunuz bir de bunu çok büyütüyordunuz. O zaman tarih bunu da yazar:

Leader of SüperLig ar Twitter: “Galatasaray'ın 100. yılında da şampiyon olan Fenerbahçe, kendi 100. yılında da şampiyon olmayı başardı. #FenerbahçeTarihindeBugün… https://t.co/2rbXL7Xg2y”


Ek olarak Beşiktaş 100. yıl şampiyonluğunu garantilediği maç Galatasaray maçı. Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 100. yılında şampiyon olmayı garantilediği maç Galatasaray maçı.
Fenerbahçeliler bu kadar büyütmüyor bu olayı sizin övündüğünüz 6 maçlık periyotta Fenerbahçe'nin evinde kupa kaldırmak mı?🤔🤣🤣🤣

En son Fenerbahçe şampiyon olamaz, 7 sene yaşanan olayların aynısı yaşanıcak denildiğinde Fenerbahçe:

Bozkurt K.Yılmaz on Twitter: "1995-96 sezonu, Fenerbahçe son umut için Trabzon'a giderken o uçaktakilerden Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman bir sonraki sezon kadroda olmayacaklarını biliyorlar. Sisin içindeki Fenerbahçe 2-1 kazanıyor, goller Oğuz


Trabzonlular Vanspor maçını iyi hatırlar.😂😂😂😂

UEFA şike listesi. :D

1635419607346.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı