PayPal kart ile Windows 8.1 Pro lisansı nasıl satın alınır?

Sterben

Kilopat
Katılım
12 Aralık 2014
Mesajlar
1.856
Makaleler
3
Çözümler
11
Yer
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Ben PayPal kart ile Windows 8.1 Pro lisansı satın almak istiyorum. Sorum şu; 15 yaşımı doldurmama 2 gün var. PayPal kart alabilir miyim? Bir de Windows 8.1 Pro lisansı satın alabileceğim güvenilir bir link verebilir misiniz? Kurulum DVD'si olmasın. Zaten elimde ISO dosyası var. Teşekkürler.
 
Yaş sınırı olmadan Paypal Nakit kartı alabilirsiniz. Paypal Nakit kartınızla da G2A'dan lisans alabilirsiniz de almayın. Windows 10 çıktı sayılır. Onu alırsınız.
 
Özür dilerim. Bildirim gelmemiş nedense. Ondan dolayı mesajlarınızı göremedim. PayPal kartı aldık diyelim. Windows 10 hemen satılmaya başlanır mı? Bir de G2A'ya pek güvenmedim açıkçası. İlk defa internetten alışveriş yapacağım ve alacağım lisansın DreamSpark olması, yada Microsoft tarafından bloklanmasını istemem.
Ben yine de düşündüğüm linkleri göstereyim:
Windows 8.1 Pro 32-64 Bit Orjinal Retail Lisans GittiGidiyor'da 179678398 (Satan kişinin profili gayet makul gibi. 272 satışın %100'ü olumlu olduğu yazıyor.)
Windows 8.1 Professional 32 64 bit TR Urun anahtari 79 TL Sanalpazar.com'da 23840355 (Burada ise 275 satıştan %99 olumlu yanıt verildiği yazıyor.)
Bir de PayPal kartı aldıktan sonra nerede para yükletebilirim? Limiti ne kadardır?

Paypal kartı satın aldım, paramı yüklettim ve kullanıma açtım. Ardından GittiGidiyor'dan ürün anahtarımı satın aldım. Son olarak şunu sormak istedim: Kurulumda generic key girip aldığım keyi sonradan mı girmeliyim, yoksa kurulumda direkt olarak aldığım keyi girsem Windows otomatikman etkinleşir mi?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı