8500 GT Sistemi Upgrade Etme

Malik Melih

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2014
Mesajlar
39
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, öncelikle bilgisayarda [ asus p5ld2-se ] ana kartı var. [ intel core 2 duo e6420 ] işlemci, [ 5 gb ram ] [1 gb nvıdıa geforce 8500 gt ekran kartı ] var. Sizce bu sistemi böylece kullansam mı yoksa geliştirmeli miyim? Acil cevap verebilirseniz önemli çünki başka bir şehire gideceğim. Şimdiden teşekkürler :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz idare edebilir oyun oynama gibi bir amacınız yok ise kullanmaya devam edebilirisiniz ssd öneririm sadece size parça geliştirme açısından.
 
Benim öncelikle işlemciyi mi yoksa ekran kartını mı geliştirmeliyim ?

Benim oynadığım oyunlar öyle çok aşırı grafikli değil kardeşim felan olduğu için genelde Euro Truck Simulator 2 / Minecraft / Assasin's Creed 1-2 / League of Legends ..vs.. gibi o yüzden cpu yüksek biraz win8.1 Pro yüklü yani çok fazla bir bilgim olmasada asus'un sitesinde baktığım kadarıyla GDDR3/GDDR5 'e kadar ekran kartını destekliyor anakart
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı