PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED Mavi Ekran

Kahraman123

Hectopat
Katılım
21 Haziran 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayar bu olaydan yaklasik 30 dk kadar once acikti. Gayet saglikli bir sekilde calisiyordu. Daha sonra tekrar acmak istedim ve Windows 7 isletim sistemli bilgisayarimin baslatiliyor ekranindan sonra mavi ekran dedigimizç (blue screen) hale dondu ne sansliyim ki daha onceden de karsilasmistim bu problemle. Ramleri yerinden sokup geri taktigimda calismisti malesef bu sefer olmad. Ekran kartini dahi sokup denedim. Ama nafile bir muddet sonra bilgisayari acmaya calistigimda ise monitorume herhangi bir goruntu yansimadi. Ana kart yandi mi diye dusundum (Asus ama modelini tam bilmiyorum)anakartin uzerindeki 2 lamba da yaniyordu. Birisi memok lambasi digeri ise sanirim ana kart kullanima gecince yanan lamba. Daha fazla kurcalayip bozmayim diye acmiyorum. Bilgisayari bunu da telefondan yaziyorumç yane anlayacaginiz bilgisayara ayit herhangi bir ozelligi size nasil anlatcagimi bilmiyorum. Sorunum nedir nasil hallederim lutfen yardim edin yaz tatilim bu senese mahvolmasin. Simdiden tesekkurler.
Bir de butun fanlar ledler calisir durumda optik okuyucu tusuna basinca da aciliyor.
Mavi ekranin goruntusu boyleydi.

rVgD1M.jpg


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video ya da almistim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 veya 10 kurar mısın. Windows 7'ye destek vermiyoruz.

Hocam arkadaşın konusunu baltalayacağım biraz hatta bayağı :D ama Windows 7'de güncel bilgisayar parçalarından tam verim alamama durumu olabilir mi? Bu arada dostum konu hakkında bilgim yok kusuruma bakma lütfen :(
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı