Dying Light GTX970 Düşük FPS Sorunu

Rifat111

Hectopat
Katılım
21 Temmuz 2015
Mesajlar
375
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar geçen Sinerji Bilgisayar ile bir konuşma yapıp sistem alacağıma dair bir konu açmıştım. Sistemimi aldım. GTX970 ve i5 4690k sistemde orjinal Dying Light oyunu ev içerisinde 80-90 FPS dışarıda ise 60-65 FPS çok zor alıyorum. Ayarların hepsi düşükte olduğu halde böyle. Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Sistem Özelliklerim:
MSI GTX970 Ekran Kartı
İntel i5 4690k İşlemci
Seagate 2 TB HDD
Kingston 120 GB SSD
Kingston 8 GB RAM
MSI Z97 Gaming 3 Anakart
 
Oyunda bariz bir optimize sorunu vardı ilk çıktığında. Bende alıp yüklemiştim. Mediumda 45 alıyordum şu an ki sistemimle. Uzun zaman önce sildim oyunu. Üstüne yeni bir patch gelmediyse bu değerlerin normal olacağı kanaatindeyim. Ciddi bir optimizasyon sorunu vardı oyunda.
Aslında Youtube'de birkaç kanal optimize sorunu ile patch yükleyip oyunu sorunsuz oynuyorladı. Ben ise oyuna zarar gelir diye patchleri yüklemedim. Acaba patchleri yüklemeli miyim ?
 
Eğer ki işe yararsa bende deneyebilirim bu patch olayını. Yeni patch'ın geldiğini bilmiyordum.
Maalesef işe yaramadı. :(

Aslında bu oyunda optimizasyon sorunu var ama yinede Msi afterburner ile değerlere bakmakta fayda var derim.
Arkadaş MSI afterburner ile GTA 5 değerlerine baktım. Ultrada 90-95 FPS görüyorum. Dying Light'ta ise 55 FPS zar zor. :D
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı