Q8200 ve G41 Sistemi Upgrade

Bütün single player oyunları açar oynarsın ama GTAV'in multiplayer'ı ne olur bilemem. GT 430 ile GTX 750'nin güç tüketimleri hemen hemen aynı GTX 750ti ise en fazla 75Watt güç çekiyor. Hatta bekleyebilirim dersen 17 Ağustos'ta GTX 950ti çıkacak ama Türkiye'ye ne zaman gelir bilemiyorum. GTX 950Ti, GTX 750Ti'dan muhtemelen %25 daha performanslı olacak ve fiyatı da aynı olacak gibi.

http://www.hwcompare.com/17161/geforce-gt-430-vs-geforce-gtx-750/

1.jpg
 
Göksel çok çok teşekkür ederim. 950 yi bekleyemem ya birde arada fiyat farkı olur yani. karşılayamayabilirim peki bu yazıyı okuan varsa 750 tida msimı asusmu önerirsiniz

göksel 750 ile 750ti ile arasında w farkı varmıdır
 
Son düzenleme:
MSI al, ASUS'ta sanırım 6pin güç girişi vardı. Eğer güç kaynağında 6pin güç girişi yoksa kullanamasın ASUS'u o yüzden MSI al.

Düzeltme: ASUS'n Strix modelinde de yokmuş. Marka çok farketmez istediğin marka alabilirsin.

Asus GTX750 Ti STRIX OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Göksel sanada çok soru sordum cevapların için çok çok teşekkür ederim.
Bir sorum daha olacak yeni nesil ekran kartlarında monitöre bağlamaya yarayan mavi kablolar varya çıkışları farklı falan oluyormuş sanırım öyle birşey duydum. Doğruluğundan emin değilim. Monitörüm yandığı için eski 16 inç monitörümü kullanıyorum gayet memnunum değiştirmeyi düşünmüyorum. Kablo çıkışlarım QPort -VGA1.5 15 pin Filtreli 1.5 metre Erkek Erkek Monitör Kablo klasik linkteki şekilde sıkıntı olurmu?

son olarakta MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar bunu alacam arkadaşlar ekran kartı ısınmasını etkilermi şimdi sistemim düşükya
 
O zaman MSI alacaksın, ASUS'ta VGA girişi yok. Şu ortadaki yere monitörün kablosunu bağlarsan sorun olmaz. VGA kablo yada dönüştürücü almana da gerek kalmaz.

Ekran kartı ısınamasından korkmana gerek yok çünkü bende GTX 750Ti kullanıyorum ama benimki tek fanlı olanından. Tek fanlı GTX 750Ti ısınıyor ama GTX 750Ti'yın GPU'su 98 derece sıcaklığa kadar dayanabiliyor. Ben kendim 80 dereceleri gördüm fakat kartta veya oyunlarda bir sorunla karşılaşmadım.

Bu çift fanlı modeller tek fanlı modellere göre daha az ısınıyor, ısınma konusunda bir sorun yaşamazsın. Bahsettiğin model oyun esnasında 56-57 derecede çalışır, ama dediğim gibi bu sıcaklık neredeyse çok soğuk GPU için.

1.jpg


1.jpg




MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
 
Son düzenleme:
çok teşekkür ederim kasamda tek fan var ondanda korkuyodum ama çift falanlı alacam sıkıntı olmaz olmazsa kasayı açıp bir yere asarım :D çok teşekkür ederim yardımınız için ekran kartını alınca ilk izlenimlerimi bu konuda paylaşacam arkadaşlar
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı