PS VİTA alınır mı ?

Canberk A

Kilopat
Katılım
17 Temmuz 2015
Mesajlar
41
Son zamanlarda PS VİTA almaya karar verdim fakat aklımda bazı sorular var. '' Alsam kazık yermiyim, destek ne zaman kesilir, çıkan oyunlar tatmin edermi, fiyatına değermi'' gibi ve bunları değerlendirerek cevap verirseniz sevinirim. İyi forumlar...
 
PSVita artık J-RPG ve Indie oyunların ağırlıkta olduğu bir konsol haline geldi. O türleri severim derseniz alabilirsiniz. Ayrıca telefonlarda Persona 4, Soul Cacrifice, Final Fantasy X, X-2 gibi oyunlar oynanabiliyorsa el konsolları bitmiş demektir.
 
Akıllı telefonundan oyun oynamıyacaksan vita alınabilir vitanın hem cross play(karşılıklı oynama ps4 vs vita gibi) ve çapraz kayıt (ps4de kaldığın yerden devam etme) gibi özellikleri bulunuyor ayrıca vitanın kırılmamış olmasıda büyük avantaj buda geliştiricilerin destek vermesini sağlıyor.Psp,ps1,ps2,bazı ps3 ve ps4 oyunlarını çalıştırabilen güçlü bir sistem online oyunlarından keyif alabileceğin bir cihaz . Ve alıcaksan denemen gereken bazı oyunlar var unit 13 gibi uzun süre başında kalacağın bir fps oyunu :)
 
Vita tam bir hüsran oldu, PSP kadar başarılı ve geniş bir oyun çeşitliliğine sahip değil. İyi düşünün. Bunu 3 kere vita alıp satmış biri olarak söylüyorum :(
 
Nint.

Elimde zaten PSP mevcut fakat ondan artık sıkıldım. PS Vita da en mantıklı konsol olarak duruyordu. Peki Nintendo konsolu önerir misin?

Nintendo'yu zenginsen al, 1 oyuna 1500 TL gibi fiyatlar ödeyebileceksen. ya da çip takıp kırdıracaksın cihazı oda artık internete erişemiyeceksin demek oluyor.
 

Geri
Yukarı