Samsung galaxy s6 sıcaklık değerleri

HodAkis

Hectopat
Katılım
29 Temmuz 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, samsung galaxy s6 aldim. Sıcaklık değerleri kafama takıldı. Ev ortamında bekleme konumunda cpu-z uygulamasına göre batarya sıcaklığı:30-31, işlemci 40-45 ; internette gezinirken veya youtube'da video izlerken batarya sıcaklığı 35-37, işlemci ise 55 civarı oluyor. Elde tutarken belirgin bir sıcaklık hissediliyor. Servise verdim yazılım güncellemesi(5.0.2-5.1.1) yapıldığı ve herhangi biri ısınmanın tespit edilmediği söylendi. Servislere pek güvenmediğim için daha sonra samsung merkeziyle görüştüm ne yazık ki kimsenin sıcaklık değerleri hakkında bilgisi yok. Başka servise verin denildi. Bu sıcaklık değerleri normal midir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O sıcaklıklar için servise mi verilir yahu! Video izlerken 55 derece CPU sıcaklığı çok iyi.
 
Kardeşim benim telefonum boşta 40 derece zor gördüm, oyunlarda direk 70 oluyor. S5 Snapdragon 801 mağduruyum.
 
Telefon metal kasa olduğu için ısıyı fazla hissettiriyor sanırım. Nispeten serin ortamlarda kullandığım ve henüz oyun kurmadığım için bu sıcaklık değerlerinden biraz endişelenmiştim. Açıkçası içimi rahatlattınız. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
 
Rica ederiz. Herhangi bir sıkıntı yok. Bu değerler tamamıyla normaldir. Bu sıcaklarda zaten daha az değerleri görmek pek de mümkün değil.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı