Kesinlikle Oynanması Gereken 5 RPG(J-RPG)

Waifu Impact

Kilopat
Katılım
23 Nisan 2015
Mesajlar
3.875
Makaleler
10
Çözümler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1526212193
Bu listeyi kendime göre yaptım. Açıkçası Souls oyunlarına da mutlaka şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

1- Bloodborne veya Dark Souls II
FromSoftWare tarafından yapılan Souls oyunları gelmiş geçmiş en zor oyunlar listesinde yer alan ama sizi eminim ki bütün oyunlardan daha fazla tatmin edecek bir baş yapıttır.
maxresdefault.jpg


2- The Witcher 3: Wild Hunt
the-witcher-3-geralt.jpg


3- Fallout Serisi
Fallout'un ilk oyunundan itibaren oynanması taraftarıyım. Gerçekten oynanmaya değer bir seri.
Fallout4.jpeg


4- Dragon Age: İnquistion
Ne kadar birden fazla oyunu da olsa da bu oyunu diğer oyunlarından daha güzel ve oynanmaya değer olduğunu düşünüyorum.
dragon-age-inquisition-game-wallpaper-140935434723_76dc.1920.jpg


5- Child Of Light
Ubisoft tarafından geliştirilen ve inanılmaz bir şekilde Ubisoft'un nasıl bu kadar güzel bir J-RPG yaptığını çözemediğim oyun. Peri masalımsı hikayesi ve yeni bir sıralı dövüş sistemi ile J-RPG sevenlerin oynaması gereken bir oyun olarak görüyorum.
child_of_light.jpg


Son olarak söylemek istediklerim var. Listeye Skyrim koymadım ve oynamadım. Skyrim bana hep boşuna kılıç sallar gibi bir his verdiği için oyuna ilk dakikadan tavır ala ala oynadım ve inanılmaz sıkıldım. Zaten Skyrim sayesinde Souls oyunlarıyla tanışmıştım. Açıkçası Skyrim yerine Demon's Souls oynanması taraftarıyım.
Bunun dışında listeye 6. oyun eklesem herhalde Diablo III olurdu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Final Fantasy XIII ve Final Fantasy XV ile kendisinden soğuttu için beni seri dahil etmedim. Sevenleri varsa koyabilir ama benim için hayal kırıklığından ibaretti.
 
14'ü zaten sayma 13 te zaten acayip sıkıcı bir üçlemeydi ama bu 7 ve 10'un efsane olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir deyim vardır hani. Uzadıkça kötüye saran seriler. Bana da aynen öyle geliyor Final Fantasy. Gerçi şu sıralar çoğu seri öyle neredeyse. Benim için serilerin tüm oyunları başarılı olmalı. Bakın Souls oyunlarına. Hepsi birbirinden iyi. Veya Metal Gear Solid. Serinin tüm oyunları güzel.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Mert Bozkurtlar
Eğer sadece Final Fantasy 7 bu listeye girseydi listenin ilk 4 oyunu aynen şöyle olurdu. Hepside şimdiye kadar oynadığım en iyi RPG oyunları.
1-Dark Souls II
2-Bloodborne
3-Dark Souls
4- Demon's Souls
5- The Witcher 3

Dolayısıyla oyunlara seri gözüyle bakıyorum. Yoksa ilk 5 değil 20 falan olurdu heralde. Tabi Dragon Age için olay biraz daha değişik. Benim açımdan diğer oyunları neredeyse para etmez. Nedense hiç sevemedim. Oysa aralarında devasa bir fark yoktu. Bilemiyorum açıkçası.
 
Hiç oynamadım ama bir gün elbet oynarım. Oyunun E3'te tanıtıldığını hatırlıyorum sanki ama nedense hiç ilgimi çekmemişti.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı