CS:GO'da 12 Yaşındaki Çocuk

Mustafa-GL

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2015
Mesajlar
360
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Technopat'ın İnternet kafelerle alakalı Kafa Ayarı videosunda internet kafede ki bir çocuğun herkesi öldürdüğünden ve çocukların reflekslerinin büyüklere oranla daha gelişmiş olduğunu söylemişti. Benzer bir olay dün başıma geldi karşı takımdaki 12 yaşındaki çocuk ( iyi oynayanlar hep karşı takımda olur zaten :p ) karşı takımın ve oyunun en fazla puanına sahibti. Görmesiyle vurması bir oluyordu. Rütbem Nova 4 bu arada merak edecekler için. Sadece paylaşmak istedim sizinle bu olayı. Ne diyorsunuz bu işe sizin de başınıza geldi mi böyle olaylar ? İnsanın gücüne gidiyor küçücük çocuğa ölmek :D.
 
LoL oynarken oluyordu bu. 100 tane 12 yaşında ki çocuktan 99'u söver 1 tanesi sövmeden feedlerdi. Daha küçük yaşta oyun taşıyan görmedim. Mesela kardeşim var 11 yaşında, o hiç sövmeden feedler. İşin özeti: Daha önce küçük yaşta oyun taşıyan kimseyi görmedim sadece sövdüklerini gördüm.
 
Size yine terbiyeli olanı gelmiş. Benim takımda 2 Rus çocuk vardı. Durmadan konuşuyorlardı. Ölüncede küfür ediyorlardı.
 
@Silinen üye Vallahi LoL'de gördüğüm bir çocuk vardı, 9 yaşındaydı çocuk ama bir oynuyordu oyunu. Yapamadığı tek şey penta'ydı ama ona da gerek yoktu. Farklı bir şekilde yenilmiştik. Çıkıyor böyleleri ara sıra. Yetenek diyelim. :D
 
İlk olarak bazı çocuklar çok yetenekli olabiliyor bilgisayar oyunları konusunda. Yaşları küçük olanların şöyle bir avantajı var vakitleri çok. Vakitleri fazla olduğundan bütün gün oyun oynayabiliyorlar. Bu da onların oynadığı oyunlarda iyi olmalarını sağlıyor. Örnek vereceksek : mmorpg gibi oyunlarda uzun süre oynamış olanlar genelde ilk sıralarda. Zaten mmorpg gibi oyunları oynayanların bol vaktinin olması gerekiyor.
 
Genelde BF3'de nefret ettiğim şey 12-13 yaşındaki veletler helikoptere biniyorlar, bende alta gunnerım çocuğun helikoptere binmesiyle çakması bir oluyor. Bende chate sürmeyi bilmiyorsan binme diyorum bacaksızlar direk sövüyorlar :lanet:
 
Genelde BF3'de nefret ettiğim şey 12-13 yaşındaki veletler helikoptere biniyorlar, bende alta gunnerım çocuğun helikoptere binmesiyle çakması bir oluyor. Bende chate sürmeyi bilmiyorsan binme diyorum bacaksızlar direk sövüyorlar :lanet:
Aynı Muratabi'nin Servere benziyor :D
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı