Nvidia GeForce Experience Açılmıyor

Alp Eren Ermumcu

Hectopat
Katılım
24 Mayıs 2015
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, birkaç gün önce GeForce Experience'a bir güncelleme geldi ve bir hata vermeye başladı. Silip yeniden yükledim. Bu sefer GeForce Experience logosu çıkıyor ve kapanıyor. Az önce Windows 10 için sürücü güncellemesi geldi fakat program açılmayınca güncelleyemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Bir çözüm yolu buldum.Arkadaşlar ilk olarak bu siteden Nvidia GeForce Experience 2.4.5.44 sürümünü indiricez.(link:Nvidia GeForce Experience 2.4.5.44 - NVIDIA GeForce Drivers - VideoCardz Forums)
sonra kurulu olan geforce experience kaldırıcaz sonra bu indirdiğimiz eski sürücüyü kurucaz.sonra masaüstüne gelen geforce experience kısayolu'na sağ tıklayıp dosya konumunu açıcaz.Ve oradan GFExperience.exe tıklayıp açabiliyoruz. Geçici bir çözüm ama çalışıyor.(Not:Hızlıca yazdım yazım hatalarım olabilir lütfen ceza vermeyin.) Bu arada bir yardımımız dokunduysa ne mutlu bana.
 
Bence eski bir sürücü yüklemeyin. NVIDIA en kısa sürede bir güncelleme yayınlayacaktır. Bende GT740M var. Windows 10 sürücülerini yükledim. GeForce Experience çalışmasa bile en azından uyumsuzluk probleminden kurtuldum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı