Windows 10 etkinleştirilemiyor daha sonra tekrar deneyin

Büyük ihtimalle yükseltme işleminde Microsoft o lisans keylerini görüp onay veriyor sonrasında sıfırdan kurulumda görüp etkinleştirmeye izin veriyor diye bir mantık yürütüyorum ne kadar doğru orası tartışılır. :) Risk almak lazım.
 
Arkadaşlar Windows 10 bize kendi 1 senelik üyelik anahtarınımı vericek yoksa windows 8.1 orjinal anahtarınımı gireceğiz
Lisanslı bir Windows'un var ise sana 1 yıl içinde ücretsiz geçiş yapma süresi veriyor 1 yıl içinde geçersen ömür boyu lisanslı Windows 10 kullanacaksın.

Ayrıca Microsoft tarafından yeni Windows 10 lisans keyi verilmiyor.
 
İSO'yu indir temiz kurulum değil yükseltme yap diyeceksin, yükseltmeden sonra temiz kurulum yap lisansı kendi görüp etkinleşecek Windows'un.
 
Microsoft Windows 10 ile lisans keyini kaldırdı BİOS'a gömüyor artık keyi. Her kurulumdan sonra otomatik etkinleşiyor Windows.
 
Yükseltmede sorun çıkmaz. Siz şu adımları izleyin. İSO'yu indirin yükseltme seçeneğini şecin işlemleri tamamlayın sonrasında İSO'yu usb'ye yada dvd'ye yazın sıfırdan kurun, kurulumda lisans key'i isteyen kısmı geçin zaten kurulum tamamlanınca aktif olacak.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı