Android Tableti USB'den Başlatma

StllKng

Hectopat
Katılım
4 Nisan 2015
Mesajlar
42
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, şu sıralar gündemde olan tablete bilgisayardan Windows 8.1 attığını iddia eden bir program var denedim fakat sonuca ulaşamayınca tableti Usb den başlatarak windows 8.1 kurabileceğimi düşündüm ve yanılmamışım bazı youtuberler USB'den başlatıp Windows 8.1 atıyorlar. Ben de tableti USB'den başlatmanın yolunu bulamayınca buraya sorayım dedim. Yardımcı olursanız çok iyi olur. Olamazsanız da canınız sağ olsun. @Recep Baltaş
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir şey yapamazsınız. Bilgisayara format atmak gibi değil bu işler. ARM tablete x86 işletim sistemi çok yakışır. Her gördüğünüze inanmayın.
 
Bunun mümkün olduğunu hiç zannetmiyorum. Gördüğünüz/okuduğunuz şeyler kesinlikle doğru değildir. Root edip ROM atmak ayrı bir şey, USB'den başlatıp farklı bir OS yüklemek tamamen apayrı bir şey.
 
Root ROM işlerini bilirim ve os yüklemek ile ROM atmak arasındaki farkıda bilirim. Sanırım videolar asılsız yinede teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
E bunları biliyorsan OS'in değiştirilemeyeceğini de bilebilmen gerekiyor normal olarak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı