Windows 7 Keyi ile Windows 10'u Etkinleştirmek

Rezervasyon yaptıysan, etkinleştirme aracı kullandığın Windows üzerinden yükseltme yapabiliyorsun. Yüklenince Windows etkinleştiriyor. İleride ne olur bilmem ama şu anda durum böyle.
Korsan kullanan bir arkadaş Windows 10 'a geçiçem dedi. Bende merak ettim. Windows 7 kullanıyor. Geçebilir mi?
 
Evimdeki diğer bilgisayarımda denedim o şekilde. Hiçbir sorun çıkarmadı. Kendi bilgisayarımdan orijinalden geçtim. Her türlü etkinleştiriyor Microsoft rezervasyon yaptıktan sonra.
 
Bana rezervasyon simgesi gelmedi windows 7 den windows 10 a yükselttim Recep abinin verdiği key i kullandım ve etkinleştirdim fakat sizde işe yarar mı bilmem(windows 7 orjinaldi)
 
Windows 8.1 Tam sürümünü kullanıyorum. Recovery dosyalarımın zarar görmemesi açısından ASUS Türkiye servis yetkilileri güncelleme yapmamı önermedi. Bu yüzden ise bana Rezervasyon için bildirim gelmedi. Rezervasyonu nasıl yapmamı önerirsiniz ?
Şu anda Windows 10 Kurulumu aracılığıyla Windows 10'u indiriyorum. İndirdikten sonra Windows 10 dosyasını flash belleğe atabilir miyim ?
 
Güncellemeleri yapıyorum. Windows 10 Kurulumu programı aracılığıyla inen Windows 10 dosyası nereye kayıt ediliyor ? İnen Windows 10 ile rezervasyon yaptıktan sonra tekrar Windows 10 indirmeme gerek kalıcak mı ?

Dediklerinizi yaparak Windows 10'u alın simgesi geldi. Fakat tamam, hazır olduğunda bana bildir uyarısı veriyor. Ne kadar sürede hazır olabilir ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı