Windows 10, 32 Bitten 64 Bite Geçmek

MuhammedYusuf

Hectopat
Katılım
13 Mayıs 2015
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarıma birkaç gün sonra 4 GB RAM alacağım için 64 Bit kurmak istiyorum. Win 10 32 bit kurulu iken Media Creation Tool ile USB'ye 64 bit .iso'yu kurdum fakat çalıştıramadım. Bunu yapmanın başka bir yolu var mı mesela BIOS'tan?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhabalar,

Bilmeniz gereken şey 32 ve 64 bit ayrımı gibi görünüyor . 32 bit ve 64 bit işlemciler ile ilgilidir, 32 bit üretilmiş bir işlemci 64bit yazılımlar çalıştıramaz ve 2GB bellekten fazlasını adresleyemez . Fakat 64 bit işlemciler hem 64 bit hem de 32 bit yazılımları çalıştırabilirler ve 2GB bellekten fazlasını adresleyebilirler . İşlemcinizin modelini internette aratarak kaç bit olduğunu öğrenin, eğer 32 bit ise maalesef 64 bit yazılım çalıştıramazsınız . Yeni bir işlemci almanız gerekir .
 
Öncelikle ceza yediğimde dolayı cevap veremedim fakat sizin dediğiniz kadarını bende biliyorum ve işlemcim 64 bit i destekliyor benim asıl sorum usb ye attığım 64 bit iso dosyasını bilgisayar açıkken kurabilir miyim yoksa bir tek bios tan mı yapabilirim?
 
Eğer flash belleğe iso dosyasını uygun şekilde yazdırdıysanız , flash belleği normal şekilde dosya gezgininden açın ve içindeki "setup.exe" dosyasını çalıştırarak yönergeleri takip edin .
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı