MSI H97 Killer Dosya İndirmede Kesinti Sorunu

Baturalp363

Hectopat
Katılım
12 Temmuz 2015
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar öncelikle sorunumu açıklayayım. Ben Origin'i kurmak istiyordum fakat yükleme fakat yükleme arada kesilip duruyor ve devam etmiyor, kalan süre yazmıyor, boş kalıyor. UPlay yükleyecek oldum, sitesinden yüklemeye çalıştım gene yükleme kesildi ve aynı sorun oldu. UPlay'i gezginlerden kurmayı denedim ve de yüklendi fakat Origin yüklenmedi. 3 gün önce yeni bir bilgisayar aldım. Anakartım MSI H97 ve de DVD'sinden driverleri kurucakken baya bi seçenek geldi listenin en altlarında diğer driverlar var ve de bunların içinde google chrome, norton gibi şeyler var. İlk onlardan şüphelendim ve de format attım(yoksa silinmiyo) ve de diğer driverları yüklemedim. Fakat sorun genede devam etti. Bazı sitelerde (internet explorerdan girince) HTTP 403 hatası veriyor ondan olabilir dedim ve de çözümlere baktım DNS falan değiştirdim ama hala veriyor. Anakart driver kurarken LAN için Killer Network diye bir şey yükledim (DVD'nin içinde ve ne olduğunu pek bilmiyorum)bu programdan olabilir mi ki? Yardımcı olursanız sevinirim ve de ek olarak Steam falan yükleniyor Skype falan ama Origin ile UPlay sitelerinden yüklenmiyor.
 
Şimdi ben eski bilgisayarımda W10 rezerve etmiştim ve de gmailime mailde yolladılar hala duruyo 2 tane.PC değiştirdiğim için nasıl yapıcağım kod istiyor kod yok,updatelere bakıyorum windows 10 ile ilgili hiç bir iz yok nasıl güncelleştirebilirim lütfen yardım edin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı