Windows 7 Kurulum "Windows Başlatılıyor"da Kalma Sorunu

Alperen Uçar

Kilopat
Katılım
14 Haziran 2015
Mesajlar
151
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, Casper Nirvana Notebook'uma bugün Windows 7 yükleme kararı aldım ve Boot esnasında Windows Başlatılıyor ekranında kalıyor ve Windows'un simgesi oluşmuyor diğer orijinal CD'imden de denediğimde Windows is loading files doluyor ve orada kalıyor. Diğer bir Windows 7 CD'imde de denedim ve Windows başlatılıyorda aynı ekranda kaldı. Windows 10 CD'imde ise hiç açılmadı. Ancak sorun CD'lerimde değil, diğer PC'imde test ettim sorun nedir arkadaşlar? Security Boot'u devre dışı bırakıp F12'den boot ettim. (F11 de olabilir aynı anda basıyorum ikisine ikisinden biri). Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Düzenleme: Sadece F12'den olduğunu öğrendim denedim yine aynı sonuç.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hard diskte problem olabilir imkanın varsa uyumlu bir hard diski laptoba tak aynı işlemleri yap büyük ihtimal hard disk zarar görmüş olabilir. veya harici hard disk varsa , veyada usb bellek 32 gb varsa windowsu bunlara kur bak bakalım acılıyormu . bide hard disk te ısınma problemin varmıyıd?
 
Dostum HDD de sorun yok pc im şuan windows 8 windows 7 ye dönücem konuya eklemeyi unuttum yada moderatör düzenlerken yanlışlıkla sildi bilmiyorum HDD de sorun yok yani.

Konu hala güncel arkadaşlar.

Sorunu an itibari ile çözdüm arkadaşlar
Çözüm: Bios ekranında F7 tuşu ile Legacy OS ayarlarına aldım ve Secure Boot u kapatarak bootladım sorunum çözüldü yapamayanlar bu işlemleri yaparak sorunu çözebilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı