Ufak bayırlardan tırmanacak araba

Umutciiftci

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2015
Mesajlar
127
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkeze merhabalar. Erzurum-Rize arası gidip gelmek için araba bakıyorum ve Rizede ufak tefek bayırlardan tırmanacağım. Bütçem en fazla 35.000 TL'dir. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Recep abi haklı herkes altı yüksek araba alsında şu betonlaşmadan asfalttan kurtulalım. Hatta arabayı da boşverin atla eşekle yolculuk yapalım ne gerek var yol yapmaya, zaten anca rant yapmaya yarıyor karında doyurmuyor bu yollar.
 
Bu fiyat aralığında böyle bir ISUZU D-MAX önerebilirim. Aracı 0 KM olarak 2005 yılında almıştık. Bakımlarını aksatmamıza, bozuk yollarda, çamurda, mısır-patates tarlalarında kullanmamıza rağmen hiçbir sorun çıkartmadı. Gaddar bir araçtır.Hala kullanıyoruz. :) Tek sorunu yakıtı biraz fazla tüketir. Ki o da motorunun kolay kolay ısınmamasıyla alakalı. (Fazladan kastım şehiriçi kısa mesafelerde 8-9 litre/100 km.) Çift haneleri görmezsiniz.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı