[Modifiye] Desk PC Ön hazırlık

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buna benzer bir şey yapabilirsin abi , bilgisayar parçalarının olduğu yer çekmece gibi olsa ( hani sonuna gelince yavaşlayan çekmecelerden ) bide o çekmeceye kilit koysan başkaları açmasın diye tam olur. :)
 
Ortadan açılabilen cam yapabilirsin, içine LED ışıklandırma güzel olabilir, masraftan kaçınmam dersen hidrolik sistem düşünebilirsin, kablolama titiz olmalı USB ve ses giriş çıkışlarına rahat erişmelisin. Toz olmaması için özel maddeler var tozu çeken içine onlardan koyabilirsin temiz görünür.
 
@Hakan Turan Sen yanlış biliyorsun bu filtre hem kabarcık oluşmasını engelliyor hemde suyu daha uzun süre kullanmayı sağlıyor.
Bakteri konusunda konuşan arkadaş açık sistemden bahsetmiş kardeşim. Çizimi tam görmediği için söylemiş. Ben sistemin kapalı olduğunu bildiğimden o kadar kesin konuştum.
 
Gokkusagi renklerinde ledler. Surekli renk degistirip duracaklar. Sari, mavi, mor...

Aklima kasa olarak fantastik birsey kullanmak geldi. LinusTechTips YouTube kanalinda "Building Sub-Zero" diye bir video yayinlamisti. O kasanin icinde sogutma olarak buzdolaplarinda kullanilan sistemin kucugu vardi. Ondan kullanilirsa cok super olur bence...
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı