Zalman Z3 Kasa Kablo Düzeni Nasıl Olmalı?

DexTerSPARK

Kilopat
Katılım
8 Mart 2015
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhabalar ben yaklaşık 1 ay önce technopat sayesinde buradan yardım alarak güzel bir sistem topladım. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aklıma takılan bir konu var zalman Z3 kasa aldım ve kablolamayi kendim yaptım acaba kasanın içi nasıl iyi mi olmuş ya da başka türlü nasıl yapabilirim ? Kasanın içinde kablo görmek istemiyorum. Video filan varsa yardımcı olur musunuz ?
Screenshot_2015-08-03-04-34-24.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kasa bendede var ne varsa metal gövdenin arkasına doldurdum sağ yan kapak biraz zor kapandı ama kasanın içi derli toplu oldu. Akşama isterseniz fotoğraf atabilirim.
 
Soğutucuyu nasıl takmaliyim? Elimden sadece bu kadar geldi yanlış olabilir ama canımı sıkan sadece şu kablolar. Video tarzı bise yok mu ona benzer bana yardımcı olabilecek bir sey ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucu fanı arkadaki egzoz fana sıcak havayı göndermeli fakat sizinki sıcak havayı ramlerin üzerine gönderiyor. Yani soğutucu fanı ramlerin bitişiğinde olmalı.
 
Bendeki bu şekilde anakart mItx ve daha diğer bileşenler takılmadığı için dağınık gözüküyor.
kasa.jpg
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı