Wolfteam Çarının Çalınması

RamazanAydın

Hectopat
Katılım
29 Haziran 2015
Mesajlar
307
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Lütfen bana yardım edin. Bir nakit sitesine girdim. Kullanıcı adımı ve şifremi yazdım. Sözde nakit gelecekti fakat sahteymiş. Aradan zaman geçti ve ben nakit çektim. Ertesi gün oyuna girecektim. Bir baktım şifre yanlış diyor. Sonradan aklıma geldi o siteye kullanıcı adımı ve şifremi yazdığım. O kadar araştırdım yapamadım. Lütfen yardım edin arkadaşlar hesabımda her şey vardı bir akıl verin. :cry:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şifremi unuttum yaparak sana mail atarlar ve sen de şifreni değiştirirsin. Ayrıca kendini fazla kaptırmadığın sürece ve oyun yüzünden karakterini bozmadığın sürece oynayabilirsin neden olmasın. Evet berbat bir oyuncu kitlesi var ama oynamayan biri olarak ben diyorum ki dozunda bu oyun bile güzel. Ön yargıyla yaklaşılmamalı. Ayrıca bu tür oyunlarda her zaman kendi sitesinden oyun kredisi almalısın. Çünkü bu tür durumlarda olacak herşeyi kendin çözmen gerekir.
 
Hiç kimse bedavaya birisine bir şey vermez bunu unutma! Bu konuda çözüm olarak ise Joygame(yanlış biliyor olabilirim) sitesine girip yeni şifre talebinde bulunabilirsin.
 
Hocam aklında bulunsun bir site senden kullanıcı adının yanında şifre talep ediyorsa o siteden direk uzaklaş. Siteye giriş çıkış saatini ve site adresini wolfteam destek ekibine yolla durumu anlat umarım yardımcı olurlar.(Kurbanın olayım şu oyunu oynama)
 
Kardeşim e-postan'ı biliyorsan sıkıntı yok Joygame'nin sitesine girip şifre talep edebilirsin ama e-posta'nı bilmiyorsan paranı kaptırdın demektir.(Wolfteam gibi bağımlılık yapan oyunları oynamasan çok iyi olacak.)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı