4.5G geliyor

11709616_926731617375795_3574297327338018047_n.png


Ekran Alıntısı.PNG
 
Mobil internetten mi bahsediyoruz burada eğer öyleyse mobil internet benim için sıkıntı çıkarmadı burada diğerlerine çıkarmamıştır demiyorum elbet sorunu vardır. Bizim burada fiber bile yok daha o konuda şikayetçiyim evet , AKK denilen saçma bir şeye sahibiz , daha fazlasını da sayabiliriz.
Hem mobil hem normal internetten bahsediyorum. Turkcell evin içinde bile çekmiyor, indirme hızları berbat buna rağmen dünyanın parasını alıyorlar.
 
:D çift taşıyıcı teknolojisi ile 42 Mbit hızlar görülüyor teorik olarak. şahsen görmedim kullanana rastlamadım 7 Mbit i gören öpüp başına koyuyor hattını. nadiren ( çok nadiren. Mavi Ay ın görülmesi nadirliğinde) 13-14 Mbit SpeedTest leri gördüm cihazlarımda. 42 Mbit var ama teorik olarak var( yani hava gibi. var ama göremiyorsun fani gözle)
4g büyük adım olur. sonuç olarak bir adım atılması lazım artık senelerdir eski teknolojiyi satıyorlar bize ( hani teknoloji çöplü deniyor ya. aslında kendi yaptıkları bir şey bana sorarsanız.) 3g de sinekten yağ çıkarırcasına sömürüldü Türkiye. hoş bu eski teknolojilerin çöplüğü olmamızı sağlayanlar bu teknolojiye bizi mecbur edenler ile aynı insanlar. ADSL de olduğu gibi. Fiber altyapının senelerce yapılmamasında olduğu gibi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı