Gıgabyte 945-GCM-S2L Anakarta e8400 takılır mı ?

BByhgfd arkadaşım bende de aynı anakart var hatta ben geçenlerde e8400 işlemciyi aldım taktım ama o.c pek anlamadığım için işlemciyi iade ettim :( şimdide sistemin birazını upgrade ettim ekran kartı, PSU, harddisk felan ama windows 7 32 bit yüklenmiyor. Cd yi takıyorum ön yükleme yapıyor ondan sonra tam yükleme yapılacak olan disk seçimi penceresi açılmıyor. Öylece kalıyor ekran, bende buna istinaden hem 775 PİN lerinde artık iyice eskimesinden dolayı işlemci, anakart, ram leride upgrade ederek İ3 4160 veya İ5 4460 işlemci+1150 PIN orta sınıf anakart+4 GB RAM Alarak sistemi komple upgrade etmeye karar verdim tavsiyeniz olursa yazın. Sadece bu üç parça kaldı diğer bileşenler elimde mevcut zaten
 
Eski konfigürasyon senin işini görüyorsa windows 7 kurulumu halledilebilir. Geldiğin son ekranda driver yükle seçeneğinden chipset driverını yükletmeyi deneyebilirsin ya da son service packli başka bir isoyu usb'ye atıp deneyebilirsin. Diski hiç formatlamadıysan öncesinde formatlayıp da deneyebilirsin.Farklı farklı çözümler var, soruna göre.

4460 için anakartlar bunlar, bizde de satılan ürünlerden özelliklerini beğendiğini seçebilirsin (soldaki menüden filtreleyebilirsin):Intel Core i5-4460 3.2GHz Quad-Core Processor Compatible Motherboards - PCPartPicker

Konu sahibi sen olmadığın için, mesaj göndereceksen yeni bir konu açar ya da konuyu taşıtırsan devam ederiz.
 
Arkadaşlar birazdan işlemciyi satın almaya gidicem işlemciyi başarılı bi şekilde fsb işinide halledersem yazıcam hepinize çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için iyi günler :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı