Windows 10 temiz kurulum ve yükseltme arasındaki fark nedir?

TalhaMSI

Hectopat
Katılım
27 Haziran 2015
Mesajlar
281
Yer
Konya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Notebook kullanıyorum. Kendine özel yazılımları var. Stelseries klavye, system controller, Msi uygulamaları, driverlar. Sonuçta temiz kurulum yaparsam bunlar gider. Bunun yerine yükseltme yapıp format atsam temiz kurulum gibi olmaz mı? Bana ne önerirsiniz? İnternetten driver indirmek zor değil netim hızlı zaten. Ama eskiden hangisi yüklüydü, şimdi hangisini yüklemedim uğraşmak istemiyorum. İstediğim şey: Var olan programlarım silinmesin, temiz kurulum gibi olsun. Yükseltme yapıp, format atarak istediğimi elde eder miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yükseltme yaparsan 3 seçenekle karşılaşıyorsun Herşeyi sil-Kişisel dosyalarımı sakla-Hiç bir şey silme(tam hatırlamıyorum benzer şeyler). Hiçbir şey silme seçeneğini seçersen sadece Windows 10 yükseltir hiç bir dosyanı silmez. kişisel dosyalarımı sakla dersen programlar, ayarlar, sürücüler kısacası kişisel dosyaların haricindeki herşeyi siler. Herşeyi sili seçersen C diskinde herşeyi siler. yani yükseltmeden sonra sistem sıfırlama yapsanda bu üç seçenek karşına çıkacak programlarının gitmesini istemiyorsan hiçbirşeyi silme seçeneneği en doğru seçim olur.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı